Moldova

Hochei, martisoare si bani de biliard la Primarie

Ieri-dimineata, desi era prima zi de vacanta, un grup de copii mai mici de 12 ani, membri ai clubului de hochei „Dinamo” Chisinau, au asistat la sedinta operativa a Primariei capitalei. Ei nu au participat la discutiile despre curatenia din oras sau despre cainii vagabonzi. Invitarea lor la Primarie a fost motivata de faptul ca echipa „Dinamo” a devenit vicecampioana Romaniei la hochei rezervat juniorilor.

Si pentru ca a fost prima zi de primavara, Dorin Chirtoaca a daruit cate un martisor tuturor celor circa o suta de persoane prezente la sedinta: cu barbatii a dat mana, iar unor femei le-a agatat atent martisorul la piept. Micii sportivi au scandat de trei ori „Dinamo”, dupa care edilul capitalei a trecut brusc la aceleasi, vechi, probleme: curatenia in oras, termoficarea, gheretele care activeaza fara autorizatie etc. Cand s-a ajuns la subiectul privind organizarea licitatiilor funciare, a intervenit Vladimir Modarca, arhitectul-sef al orasului, rugandu-l pe primar sa faca anumite concretizari. Auzindu-i vocea, Dorin Chirtoaca si-a amintit de sedinta in care Modarca a spus ca salariul pe care il primeste la primarie ii ajunge doar pentru o zi de biliard.

Primarul i-a sugerat acestuia sa fie mai atent cu astfel de declaratii. „Sunt oameni care traiesc, vai si amar de steaua lor, cu cateva sute de lei si se inghesuie cate patru-sase persoane intr-o odaie de zece metri patrati. Si in momentul in care cineva spune ca nu ii ajunge salariul nici pentru biliard, ne intrebam care e motivul pentru care acesta lucreaza la primarie?”, a intrebat Chirtoaca. Pe Modarca l-a deranjat piscatura primarului si, in replica, a anuntat asistenta ca el nu are nimic de ascuns, deoarece a facut declaratia pe venit si oricine poate sa vada ce avere are.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *