Ultima oră

GOOGLE le urează utilizatorilor săi “Sărbători fericite!”, printr-un LOGO special

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului, potrivit Mediafax.

"Sărbători fericite din partea Google!" – aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare Google, marţi, în ajunul Crăciunului.

Noul logo pare că este o felicitare de Crăciun, în partea de jos a acesteia fiind scris cuvântul "Google". Desenul mai cuprinde o imagine de iarnă cu trei copaci în fundal, în timp ce în centrul desenului apare o sanie trasă de un cal, iar în sanie se află doi copii.

Google îşi schimbă logo-ul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

În ajunul Crăciunului, copiii merg cu colindul și cu Steaua, pentru a vesti nașterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând "Steaua sus răsare" şi "Bună dimineața la Moș Ajun!" şi alte cântece, şi sunt răsplătiți de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri și bani.

Sursa: rtv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *