Moldova

Ghimpu despre motivul arestării lui Chirtoacă: Acesta e un mare unionist, iar la anul se împlinesc 100 de ani la Unire

Câtă prostie, nerușinare, trădare din partea unor "patrioți", care conștient sau inconștient au îndeplinit, alături de socialiști, timp de un an și ceva comanda lui "Vlad cel Mare" în vederea denigrării lui Dorin Chirtoacă, ca mai apoi acesta să fie arestat și suspendat din funcție.

Nu știu dacă mai deține cineva în R. Moldova trei ordine ale statului Român, înafară de Dorin Chirtoacă:

– Ordinul Național "Steaua României", în grad de ofițer, decorat de Președintele României;
– Ordinul Coroana României, în grad de cavaler, decorat de Regele Mihai;
– Ordinul Sfântului Ștefan cel Mare, decorat de Patriarhul bisericii ortodoxe Române.

E cunoscut , că distincțiile înalte nu se dau oricui, se dau celor care luptă pentru adevăr și dreptate, muncesc pentru binele oamenilor și a Țării, se dau oamenilor cinstiți, patrioților, dar nu trădătorilor sau hoților.

După decizia ilegală și irevocabilă a judecătoarei Gârbu, ce ține de neconstituționalitatea articolului 33 din Legea privind administrația publică locală, ce prevede suspendarea Primarului care este ales de cetățeni, dar nu numit prin decizia Consiliu și decizia șmecherească de astăzi a Curții de Apel, care a suspendat examinarea recursului până la examinarea de către CC a cererii de neconstituționalitate a articolului în cauză, dar a lăsat ca Dorin Chirtoacă sa fie suspendat în continuare din funcția de Primar General, nu -mi rămâne decât să "aplaudez" mișelia crasă nu doar a procurorilror ci și cea a judecătorilor implicați! "Bravo", știți să slujiți!

P.S. Decizia de suspendare a examinârii cauzei și trimiterea cererii de neconstituționalitate Curții Constituțioznale, dar nu restituirea ilegală a cererii și suspendarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de Primar General trebuia să fi luatâ și de Dna judecător Gârbu, fapt confirmat prin decizia de astăzi a Curții de Apel.
 
Autor: Mihai Ghimpu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *