Actualitate

Germania lansează „bomba”: Este destul de probabil că Navalnîi a fost otrăvit!

Un purtător de cuvânt al guvernului german a declarat luni că este „destul de probabil” ca Aleksei Navalnîi să fie victima unei otrăviri. „Este vorba despre un pacient care, destul de probabil, a fost victima unui atac cu otravă”, a declarat Steffen Seibert, care a justificat, astfel, protecţia poliţiei oferită de spitalul de la Berlin lui Aleksei Navalnîi.

Transportat din orașul Omsk (Siberia), Navalnîi este acum spitalizat în comă la Berlin.


Rușii susțin contrariul: nu s-a găsit otravă în sângele lui Navalnîi!

Pe de altă parte, autoritățile ruse susțin că problemele de sănătate ale lui Navalnîi sunt cu totul altele. Ministerul Sănătății a anunțat că nu s-au găsit substanțe toxice în sângele disidentului, precum barbiturice, stricnină, otrăvuri sintetice sau oxibutirate. În schimb, au fost identificate urme de alcool și cofeină!

Purtătoarea de cuvânt a lui Aleksei Navalnîi, Kira Yarmysh, a descris refuzul inițial al medicilor de a permite transferul în străinătate al pacientului drept o tentativă de omor. Într-un comentariu pe Twitter, Kira Yarmysh a scris că autoritățile din Omsk au încercat să-l țină cât mai mult în spital pe Navalnîi „pentru ca otrava din corpul său să nu mai poată fi identificată”.

https://www.voanews.com 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *