Internațional

Formula 1: Button: “McLaren este favorită la Spa”. Cursa începe mâine la 15:00

McLaren a obţinut trei victorii în ultimele cinci curse de Formula 1, printre acestea figurând şi cele de la Nurburgring şi Hungaroring, circuite complet diferite de cel de la Spa-Francorchamps.

Totuşi, temperaturile scăzute vor reprezenta una dintre caracteristicile acestui weekend, iar monopostul Red Bull nu se potriveşte configuraţiei circuitului, motiv pentru care Jenson Button crede că McLaren pleacă cu prima şansă.

"Aşa aş crede. Nurburgring şi Hungaroring au fost circuite foarte diferite, cursele s-au desfăşurat în condiţii diferite, dar le-am câştigat pe amândouă. Ai putea spune că a fost rece şi că celor de la Red Bull nu le plac temperaturile mici, dar cred că şi aici ar trebui să fie frig. Suntem în formă bună. Nu cred că vom avea un avantaj asupra celor de la Red Bull, pentru ca ei sunt încă foarte puternici, dar dacă aplicăm strategia corectă avem o şansă bună să câştigăm aici şi trebuie să facem asta. Red Bull nu are nevoie de victorie. Noi da", a declarat britanicul.

În cazul în care va câştiga Marele Premiu al Belgiei, McLaren va ajunge la trei victorii consecutive, o performanţă pe care britanicii nu au mai obţinut-o din sezonul 2008.

Sursa: Autosport
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *