Actualitate

Festivalul Dovleacului la VATRA

Timp de trei weekenduri, la Vatra, oaspeții vor trăi emoțiile atmosferei sfârșitului de toamnă redate de aroma dovleceilor, însoțită de o călătorie a sufletului în universul gusturilor, aromelor şi a culorilor acestor bijuterii gastronomice. Pentru cei dornici de a face o incursiune în trecut la casa bunicii, cei de la Vatra au pregătit un decor de excepție din crizanteme și bostani, pentru a retrăi timpurile de altădată alături de cei dragi.
Complexul Vatra oferă cele mai avantajoase condiții de a petrece frumos timpul în sânul naturii într-un cadru pitoresc, de excepție.
Pe întreaga perioadă a festivalului bucătarii iluștri de la Vatra vă vor răsfăța cu cele mai rafinate bucate, începând de la plăcinte cu bostan și până la deserturi pregătite după rețetele strămoșești. Pe lângă bucatele gustos gătite în cadrul restaurantului de la Vatra vă puteți bucura împreună cu familia, prietenii și colegii, în premieră de Tiroliană, cea mai nouă activitate distractivă, dar și de alte activități neobișnuite. Meniul pentru suflet va fi însoțit de un amplu spectacol muzical.
Complexul Etno-Cultural Vatra vă așteaptă cu familia și prietenii pentru a vă aminti cu nostalgie de momentele fericite. De asemenea, Festivalul Dovleacului se va desfășura zilnic, timp de două săptămâni și în incinta restaurantului Vatra Neamului.

Pentru informații suplimentare puteți apela 079551133.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *