Bună Dimineața

Eu, subsemnatul, unul din cinii turbati ai acestei tari

Micul Visinski de pe Bac, Ion Muruianu, ne-a numit pe noi, ziaristii, „caini turbati”. Cand am auzit-o si pe asta, am exclamat retoric: O, biata Alianta de guvernamant! Vede unul Dumnezeu ca, din pacate, de multe ori, eforturile ei se „scurg” ca apa in nisip. Si, pe buna dreptate, ce poate face biata Alianta cand in fruntea Curtii Supreme de Justitie a tarii sta o clona perfecta a procurorului stalinist Visinski?

Se intampla ca in balada despre mesterul Manole: ce ziua Alianta zideste, noaptea „justitia” naruieste. Care-i solutia? Bineinteles, demisia imediata a „specialistului” in problema „cainilor turbati”. Dar aceasta nu e totul. Iata ce scrie un cititor drept comentariu la editorialul meu de vineri – „Eu, demolatorul Aliantei de guvernamant”: „La inaugurarea bustului lui Gr. Vieru, s-a apropiat de mine un barbat, care semana sa fie de la tara, si m-a intrebat daca Filat inca n-a plecat.

Am ghicit in expresia acestuia o mare dorinta de a-i comunica ceva premierului si m-am simtit foarte mandru de Vlad Filat. De aceea, il indemn: ascultati-va electoratul, veniti la intalnirile cu oamenii, caci avem probleme pe care doar cu ajutorul Dvs. le putem rezolva, iar functionarii guvernului ne impiedica sa vi le facem cunoscute”. Concluzia e una: nu Muruianu si compania, ci electoratul si presa libera sunt aliatii principali al Aliantei in lupta pentru propasirea Moldovei!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *