Actualitate

„Englezii au RÂS de Italia, au tratat lucrurile SUPERFICIAL!” Adevărul despre ce se întâmplă în Marea Britanie

Italianul care evoluează în Premier League a oferit un interviu pentru cei de la Tuttomercatoweb, în care a vorbit despre reacția superficială a Regatului unit în fața noului coronavirus.

"La început, autoritățile au fost foarte sceptice, totul a fost tratat cu superficialitate. Cred că a fost vorba și de o încercare de a proteja țara din punct de vedere economic, după Brexit.

Ei au subestimat foarte tare o problemă globală, foarte serioasă. La început râdeau de noi, italienii, credeau că exagerăm cu toate măsurile de prevenție.Eu locuiesc în Londra, dar m-am îngrijorat imediat, fiindcă familia mea locuiște în Italia.

Trebuie să vă spun adevărul, cel puțin în Londra lumea a fost cât de cât conștientă de gravitatea situației, dar Londra nu reprezintă toată Anglia", a explicat italianul.

Regatul Unit a înregistrat peste 19.500 de cazuri de coronavirus, dintre care 1.235 de persoane au dcedat.

Angelo Ogbonna, de două ori campion al Italiei cu Juventus
Ogbonna evoluează pe poziția de fundaș central și este cotat la opt milioane de euro.

Italianul a început fotbalul la Torino, iar apoi a mai jucat la Crotone, Juventus și West Ham. Apărătorul a semnat cu formația "ciocănarilor" în 2015, pentru 11 milioane de euro.

Ogbonna a bifat 13 convocări la echipa națională și are în palmares patru trofee, toate câștigate alături de "Bătrâna Doamnă":

2x Campionatul Italiei
1x Cupa Italiei
1x Supercupa Italiei
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *