Moldova

Egalitate între Milsami-Ursidos şi Zimbru, scor 1-1

Milsami-Ursidos a deschis scorul spre sfârșitul primei reprize prin mijlocașul brazilian Xavier Ademar, care a șutat puternic de la aproximativ 20 metri, lăsându-l fără replică pe portarul galben-verzilor, Mihail Paiuș.

O fază mai controversată a avut loc la mijlocul mitanului secund, atunci când fundașul echipei Milsami-Ursidos, Andrian Cucovei a prins un voleu din câțiva metri, însă Ales Schuster a scos balonul de pe linia porții. Zimbru a reușit egalarea în minutul 86 prin noua sa achiziție, brazilianul Vinicius Fabron care a profitat de o eroare a defensivei echipei adverse.

Chiar dacă antrenorul Milsami-Ursidos, Gabi Stan nu a putut conta pe mai mulți fotbaliști de bază printre care și căpitanul Adrian Sosnovschii, tehnicianul român a rămas mulțumit de rezultat. ,,Momentul cheie al jocului a fost la faza în care mingea n-a vrut să intre în poartă. Băieții spun că balonul a trecut linia porții în aer, dar e greu să te pronunți. Vom urmări înregistrările. Dacă la acea fază mingea intra în poartă, eu zic că se termina jocul”.

De partea cealaltă, antrenorul ,,galben-verzilor”, Serghei Stroenco s-a arătat nemulțumit de evoluția mai multor jucători: ,,A fost încă un meci din deplasare care-l începem dăruind cadouri adversarilor. Am greșit la începutul meciului cu Sheriff, am greșit și acum la golul primit. Noi suntem ca Moș Crăciun – dăruim adversarilor cadouri, iar după aceasta trebuie să le recuperăm”.

În celelalte meciuri din cadrul etapei a 5-a s-au înregistrat rezultatele:

Olimpia – FC Costuleni 0-0
Dacia – Sfîntul Gheorghe 2-0
Milsami-Ursidos – Zimbru 1-1
Academia UTM – FC Tiraspol 0-2
Nistru – CSCA-Rapid 2-0

După această remiză, Zimbru Chișinău și-a păstrat poziția secundă în clasament, cu 10 puncte acumulate în 5 meciuri și este la egalitate de puncte cu Sheriff, tiraspolenii având cu un meci mai puțin disputat. Milsami-Ursidos a urcat pe locul 5, la egalitate de puncte cu Nistru și Sf. Gheorghe.
 
Sursa: Timpul (R.L.)
Foto: Radu Lisiţa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *