Politică

DOVADA că Usatîi MINTE! Deputatul AUR, Lilian Scripnic, născut în RM îl va da pe Usatîi în judecată pentru defăimare / DOC

Am fost profund impresionat de câteva aspecte: de fermitatea cu care ați prezentat lucrurile, ca și cum ați fi fost informat din surse sigure, dar și de gradul dumneavoastră înalt de cultură și inteligență dovedit prin spontaneitateacu care ați combinat limbile română și rusă. Sunt convins că, dacă ați cunoaște și alte limbi străine, ați fi capabil să le îmbinați pe toate în aceeași frază.

Ca apogeu, ați culminat cu sinceritatea și puritatea exprimării, lucru vizibil atât pe chip, cât și în privirea dumneavoastră din conferința de presă. Este greu să combini atâta inocență într-un singur om, dar avem mult noroc că existați, că națiunea vă are pe dumneavoastră. În ceea ce privește faptul că ați avut o multitudine de dosare penale, probabil nu este vorba de altceva decât de rea-voință din partea „prietenilor” dumneavoastră.

Pe această cale, vă anunț că voi depune în instanță o plângere penală împotriva dumneavoastră pentru denigrare publică și false declarații, defăimare și acțiuni de calomnie îndreptate împotriva persoanei mele. În același timp, voi îndemna și alte persoane defaimate să facă la fel. Astfel, domnule Usatîi, pe lângă dosarele pe care le-ați avut și poate le mai aveți pe rol, se va mai adăuga unul de la mine. Mai aveți însă o șansă înainte să mă adresez justiției: să faceți o nouă conferință de presă în care să recunoașteți că ați greșit și să vă cereți scuze.

Îmi doresc să se facă lumină în privința lucrurilor ireale și defăimătoare care mă vizează și sunt convins că, dacă nu veți face singur acest lucru, justiția își va face datoria. Cu siguranță, minciunile vor ieși la suprafață, iar alegătorii vor cunoaște astfel fața dumneavoastră adevărată.


Cazierul MAI al lui Lilian Scripnic

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *