Chișinău

Dorin Chirtoacă invitat la summitul de la Vilnius

La Summit-ul şefilor de stat şi de guvern de la Vilnius, Republica Moldova urmează să parafeze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.

Serviciul de presă al Primăriei Chișinău amintește că datorită voinţei şi consecvenţei majorităţii locuitorilor municipiului Chişinău, începând cu anul 2007 Chişinăul a revenit pe calea democraţiei şi a integrării europene, pentru ca mai târziu, începând cu anul 2009, schimbarea democratică şi asumarea cursului european să aibă loc la nivelul întregii republici.

Cu această ocazie, Dorin Chirtoacă ţine să mulţumeasă Comitetului Regiunilor Uniunii Europene de posibilitatea de a participa la Summit, echipei din cadrul Primăriei municipiului Chişinău, tuturor consilierilor de orientare democratică din Consiliul Municipal Chişinău, locuitorilor municipiului Chişinău pentru încredere, pentru toată munca şi eforturile depuse în vederea obţinerii acestui rezultat important pentru Republica Moldova.

Suntem siguri că şi pe viitor municipiul Chişinău va promova şi va contribui esenţial şi până la capăt la integrarea europeană a statului nostru, inclusiv până la aderarea completă şi definitivă a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. 

Sursa: Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *