ROMÂNIA

Ding Junhui a fost aproape de o eliminare la Shanghai Masters

Principalul favorit al turneului şi al suporterilor locali, Ding Junhui a trecut cu mari emoţii de primul său adversar, conaţionalul Jin Long. Long conducea în timpul meciului cu un scor de 4-1, însă Ding a revenit miraculos cu patru frame-uri consecutiv câştigate şi a acces în turul doi după victoria dramatică cu 5-4. În partida următoare, jucătorul chinez va juca cu Jamie Cope, aceasta urmând a fi a 16-a confruntare între cei doi.

Una din surprizele primei etape a consemnat-o Stephen Hendry, de şapte ori campion mondial, care a fost eliminate ruşinos de Martin Gould (2-5). Este de remarcat că londonezul Gould l-a învins pentru a doua oară consecutiv pe Stephen, anul trecut obţinând victorie cu 5-3, la Welsh Open.

În runda a doua care demarează astăzi se vor confrunta următorii jucători: Jamie Burnett – Andrew Higginson, Mark Daves – Stephen Maguirre, Mark Williams – Graeme Dott, Jamie Cope – Ding Junhui, Ali Carter – Stuart Bingham, Matthew Stevens – Shaun Murphy, Mark Serby – Martin Gould, Mark King – Peter Ebdon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *