Spectacole

Dineul consacrat celebrului actor Mihai VOLONTIR

Sub genericul Unitate prin Bunătate, Uniunea Cultural-Artistică „Vatra Neamului” organizează – o dată pe lună – DINEURI de caritate şi spectacole literar-muzicale pentru inima şi sufletul iubitorilor de frumos, care ştiu să păstreze balanţa creştină între valorile materiale şi cele spirituale. Aceste evenimente artistice de aleasă nobleţe au menirea de a sensibiliza şi unifica societatea, de a promova valorile culturale autentice, precum şi de a cinsti, a susţine pe creatorii acestor valori, personalităţi emblematice ale Neamului, care ne reprezintă cu demnitate atât acasă, cât şi oriunde în lume.

În cadrul ediţiei de vineri, 5 aprilie 2013, vă prilejuim o reîntâlnire cu talentatul actor Andrei Sochircă, care va prezenta spectacolul extraordinar „Vreau să fiu cine-am fost niciodată”, – o piesă ce reflectă societatea în care trăim, grijile şi frământările cotidiene, aspiraţiile omului în general, realizată în colaborare cu scriitorul Eugen Cioclea, considerat „cel mai trist poet din Europa”.

Fondurile acumulate vor fi dăruite celebrului actor Mihai VOLONTIR, care trebuie ajutat să-şi întărească sănătatea pentru a putea reveni pe scena Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi şi pe platourile de filmare.

Aşadar, sub genericul Unitate prin Bunătate, să fim alături de marele artist născut pe Vatra Neamului nostru, fiind conştienţi că anume bunătatea va salva omenirea.

Spectacolul va avea loc în Casa Actorului, str. Puşkin nr. 24, Chişinău, ora 19.00.

Preţul biletului la spectacol şi DINEUL restaurantului „Vatra Neamului” – 250 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *