Actualitate

Deputatul Alaiba în căutarea potcoavelor calului lui Sergiu Sîrbu

 „Bună ziua dragi prieteni. Ne aflăm în Comuna Răscăeți, raionul Ștefan Vodă. Să știți că noi și pe ploaie și pe frig și pe ninsoare venim la oameni. Pe orice mijloc de transport. Am făcut cunoștință cu acest brav căluț care este foarte bând și ne-a oferit posibilitatea să ne plimbăm pe acest drum bun făcut în cadrul proiectului drumuri bune”, declara Sergiu Sârbu în imaginile filmate călare pe cal.

Din fericire, acele timpuri negre când deputații călăreau caii prin Răscăeți s-au dus in negura vremii iar la putere în țara noastră polietnica au venit oamenii buni, care nu mai cad în patima populismului, și care sincer, nu ca predecesorii săi, sunt mereu cu gândul la cei săraci și oropsiți.

Cel mai bun exemplu de „om bun” în acest sens, este nimeni altul de cât Dumitru Alaba, care în zi de sărbătoare nu s-a dus cu colegii la o bere cu o țigară de aia bună, pe la vreun Pub din Chișinău. Fiind în slujba poporului 25 de ore din cele 24, Dumitru Alaiba a fost pur și simplu smuls dintre sânii familiei și mânat de simțul datoriei pe câmp, la munci agricole.

Președintele Comisiei economie, buget și finanțe – Dumitru Alaiba a lăsat pentru o zi fotoliul confortabil de deputat și însoțit de un grup de jurnaliste entuziasmate de la una dintre cele mai de succes agenții matrimoniale de pe malurile Bîcului, cu un păhăruț de vin in mana, și a ieșit în câmp „la lucru”.

Înainte de a începe „lucrul” propriu zis, sluga poporului pre nume Alaiba, în prezența presei a sunat un cetățean oropsit din Orhei spunandu-i: “V-am promis că dacă luăm majoritatea in parlament, vin si muncesc la el pe deal o zi".

Zis și făcut, sau cum se mai vorbește printre oamniii buni – «Пацан сказал — пацан сделал!» Domnul deputat, a urcat in mașina confortabilă, escortat de un grup de camaramani și tinere jurnaliste, și a luat cu asalt satul Noroceni din raionul Orhei.

Domnul deputat, a explicat presei gestul său și sacrificiul pe care îl face de dragul cetățenilor: „Daca nu m-aș ține de așa promisiunie simplă și clară, ce să mai vorbim de altele pe care le-am dat în această campanie”.

Zi ca nu-i asa!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *