Actualitate

Delicii Bavareze de la Rogob

Păstrând cu atenție specificul rețetelor originale de preparare a cărnii în stilul rafinat al bavarezilor, Rogob oferă clienților săi produse delicoase precum: pieptul de porc Coburg, bujenița Nuremberg, amestecul delicios dintre mușchi de porc si vită Frensdorf, pieptul de porc Regen și renumita pulpă de vită Brunn.

Noile mezeluri bavareze de la Rogob vin să completeze cu un gust delicat, tipic rural și plin de autenticitate și tradiție. Fiecare produs reprezintă o combinație reușită dintre rețeta autentică bavareză și produsele proaspete autohtone de la Rogob.

Pieptul de porc Coburg poartă numele orașului-district Coburg din regiunea germană Bavaria și este produs din piept proaspăt de porc cu tocătură și condimente.
Nuremberg – bujenița cu pulpă de porc afumată-fiartă, a fost numită dupa regiunea Nuremberg din Bavaria pentru că rețeta originală este din această regiune.

Frensdorf este un oraș din regiunea Bavaria, în numele cărui a fost denumit un produs delicios din mușchi de porc și vită și minim condimentat pentru a accentua gustul fin al cărnii.
 
Iar produsul care pune în valoare gustul mușchiului de porc a fost denumit în cinstea orașului Regen, de unde și provine rețeta, la fel și renumita pulpă de vită din regiunea Brunn, conține doar carne de vită cu puține condimente.

“Din dragostea pentru carne și în căutarea gustului desăvărșit, Rogob oferă iubitorilor de carne rețete autentice. După lansarea în această iarnă a noilor produse după renumitele rețete austriece, am descoperit că și rețetele bavareze pun în valoare adevăratul gust al cărnii. Respectăm cu strictețe toate specificațiile bucătăriei bavareze pentru a uimi clientul nostru cu un gust rafinat și fin al cărnii. ” a declarat Ion Basiul, director marketing.

Noul asortiment de produse poate fi cumpărat în toată reţeaua de magazine specializate Rogob. Asortimentul de produse Rogob este constituit din mai mult de 60 de tipuri de produse, care sunt rezultatul unei îmbinări reuşite dintre experienţa tradiţională şi produsul prim autohton.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *