DIVERSE

Decizie FĂRĂ PRECEDENT a UEFA: Rusia penalizată cu 6 puncte

Federaţia rusă va trebui să plătească şi o amendă de 120.000 de euro.

În cazul unor noi probleme cu fanii, Rusia va începe campania de calificare la Euro 2016 cu şase puncte în minus faţă de contracandidatele sale. 

Ultraşii "roşii" au afişat în tribunele arenei din Varşovia un banner imens, pe acre scria "This is Russia", cu aluzie directă la desele invazii ale Rusiei pe teritoriul Poloniei. Incidentul a avut loc după ce fanii polonezi au huiduit imnul Rusiei.

Reprezentativa Poloniei a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, marţi seară, pe stadionul Naţional din Varşovia, în compania Rusiei, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European pe care îl găzduieşte alături de Ucraina.

UEFA a deschis, sâmbătă, o procedură disciplinară împotriva Rusiei, din cauza comportamentului fanilor la meciul cu Cehia, scor 4-1, disputat la Wroclaw, în grupa A de la Campionatului European. În urma vizionării imaginilor de la partida de vineri, s-a constatat că suporterii ruşi au avut un comportament necorespunzător, au aruncat cu diverse obiecte şi au desfăşurat bannere interzise.

via Realitatea.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *