Sport

Dan Petrescu, după calificarea în grupele Europa League: “E ceva fantastic”

​Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu KuPS, scor 3-1, că l-a supărat puţin faptul că adversarii au reuşit să înscrie, dar calificarea în grupele Europa League este “ceva fantastic”, potrivit News.ro.

“Ştiam că adversarul este foarte puternic. Prima repriză a fost echilibrată. Noi la fază fixă am înscris şi cred că acolo s-a făcut diferenţa. La 3-0 puțin ne-am relaxat pe final şi am primit acel gol care m-a deranjat puţin, dar ne-am calificat şi e ceva fantastic. Foarte multă muncă, multă pasiune, jucători care vor ceva de la viaţă şi de la fotbal şi până la urmă munca ne-a răsplătit şi pe mine şi pe jucători. Mă temeam că jucătorii mei nu o să înţeleagă mesajul meu. Dacă am câştigat, înseamnă că am reuşit să transmit acest mesaj. Lui Rondon tot timpul i-am reproşat că nu caută poarta prea des. Astăzi a înscris două goluri fantastice”, a spus Petrescu la Digi Sport.

El a precizat că are nevoie ca până la sfârşitul perioadei de transferuri lotul să fie întărit: “Sper din tot sufletul ca până duminică să reuşim să mai aducem 2-3 jucători, pentru că nu vor face faţă. După aia să abordăm bine toate meciurile. Mai trebuie întinerit lotul şi trebuie forţe proaspete. Mi-aş dori în grupe cu echipe din Anglia şi Italia, cu echipe bune”.

Formaţia CFR Cluj s-a calificat în grupele Europa League, învingând, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul competiţiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Rondon ‘5, ’56 şi Debeljuh ’42. Pentru KuPS a înscris Udoh, în minutul 90+1.

Tragerea la sorţi a grupelor Europa League va avea loc vineri.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *