Vedete

Cuplurile care au fentat pronosticurile

Despre Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones s-a scris că au un contract prenupţial care „pedepseşte” infidelitatea celui care calcă strâmb cu milioane de dolari. Ultimele evenimente nefericite din viaţa celor doi dovedesc contrariul. Deşi relaţia lor nu a fost privită cu ochi buni, asta şi datorită diferenţei de vârstă de 25 de ani, cei doi rezistă împreună de zece ani şi au împreună doi copii. În septembrie 2010, după ce au aflat de boala cruntă a lui Michael Douglas, cei doi şi-au reînnoit jurămintele pentru a marca cea de-a zecea aniversare a căsătoriei. „Cancerul care m-a atins mi-a arătat cât de mult înseamnă să ai o familie lângă tine, ceva ce eu până acum nu am apreciat atât de mult”, declara Douglas în decembrie 2010.

„Pentru a fi veşnic îndrăgostit, nevasta trebuie să fie primul lucru la care te gândeşti când te trezeşti şi ultimul la care te gândeşti înainte să te culci”, spune Will Smith. În ciuda diferenţei de înălţime, actorul şi soţia sa, Jada Pinkett, formează un cuplu perfect de 13 ani şi cresc împreună trei copii, unul dintre care este dintr-o căsătorie anterioară a lui Will. „Îmi amintesc că, la un moment dat, eram în limuzină şi ne îndreptam spre festivitatea de decernare a premiilor Oscar. Will m-a privit într-un mod care m-a excitat foarte tare. Am început să ne sărutăm pasional şi… am ratat covorul roşu, pentru că am coborât din maşină aproape fără pic de machiaj”, povestea despre pasiunea lor Jada Pinkett Smith, într-un interviu…

Ea este mai în vârstă decât el, motiv pentru care nimeni nu dădea nicio şansă relaţiei lor. Dar, Antonio Banderas şi Melanie Griffith au fost împreună şi la bine şi la rău, mai ales când el a ajutat-o să scape de dependenţa de droguri. Au fost şi zvonuri potrivit cărora actorul a ameninţat-o pe Melanie că o părăseşte, dacă se îngraşă prea mult. Contrar acestora, cuplul rezistă şi sunt împreună de 16 ani.
Annette Bening şi Warren Beatty s-au căsătorit pe 12 martie 1992 şi au patru copii. Înainte să o întâlnească pe Annette, despre Warren se spunea că este un afemeiat care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei, potrivit unei cărţi despre actor, printre acestea numărându-se Madonna, Jane Fonda, Joan Collins sau Isabelle Adjani…

Kurt Russell şi Goldie Hawn sunt cel mai tonic cuplu longeviv de la Hollywood. Goldie a avut două căsnicii ratate, până să-l întâlnească pe Russell pe platourile de filmare de la Swing Shift, în 1984. Ei nu au simţit nici până acum nevoia să-şi „legalizeze” dragostea. Şi de ce ar face-o, dacă sunt fericiţi astfel de 27 de ani?

Ozzy Osbourne a cunoscut-o pe Sharon când aceasta avea 17 ani, tatăl ei fiind impresarul trupei Black Sabbath. În 1982, cei doi s-au căsătorit, dar relaţia lor nu a fost una lipsită de certuri, violenţe, abuzuri de alcool şi droguri. Ozzy a avut chiar o tentativă de omor în 1989, dar Sharon l-a iertat de fiecare dată, fiind singura care a reuşit să-i redea lui Ozzy echilibrul de care avea nevoie. La rândul ei, Sharon a reuşit să-şi învingă cancerul, având susţinerea lui Ozzy şi a celor doi copii ai lor.

Silvia Ursu
(După presa internaţională)

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *