Frumusețe

Cum scapi de punctele negre de pe nas cu lapte şi gelatină

Tot ce trebuie să faci este să pui într-un bol care poate fi introdus în cuptorul cu microunde o lingură de lapte şi o lingură genatina. Amestecă foarte bine şi pune vasul în cuptor până ce se formează un lichid vâscos. Nu ar trebui să dureze mai mult de 15-20 de secunde. Lasă amestecul să se răcească şi cu ajutorul unei pensule de machiaj întinde-l pe toată suprafaţă nasului, dar şi pe alte zone în care au apărut puncte negre. Lasă această masca să se usuce timp de 10-15 minute şi apoi indeparteaz-o cu grijă. Pielea ta va rămâne mai catifelată că niciodată şi porii foarte curaţi.

Nu ai lapte şi gelatină? Fă o pastă din bicarbonat de sodiu şi apă şi masează-ţi nasul şi zonele cu probleme cu ea. Asigura-te că apă nu este foarte rece şi foloseşte acest remediu după ce ai ieşit din dus, când porii pielii sunt încă deschişi. Îţi va fi mult mai uşor să te cureţi în profunzime şi să îndepărtezi absolut toate impurităţile. Nu uită să te speli foarte bine cu apă călduţă şi să aplici o crema intens hidratantă. Nu folosi acest remediu dacă ai pielea sensibilă.

Ai putea apela în schimb la combinaţie de lapte şi crema de gălbenele. Cu ajutorul unei dischete demachiante şterge-ţi bine nasul cu lapte, timp de 2-3 minute. Acoperă apoi zona cu un strat gros de crema de gălbenele şi las-o să acţioneze peste noapte. Dimineaţă spală-te bine cu apă caldă şi vei rămâne uimită! Toate punctele negre dispar că prin minune. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *