Moldova

Cu cine veţi vota, fraţi moldoveni!?

 Blestemul mondial adus simbolului comunist „Secera şi Ciocanul” pentru crimele săvârşite este enorm, totalizând straşnica cifră de 314.772.300 crime, inclusiv: în Rusia – 118.015.000; China – 110.000.000; Ucraina – 29.012.500; alte naţionalităţi în Rusia şi fostul imperiu sovietic – 10.000.000; Belarus – 4.500.000; Congo – 4.000.000; evreii – 3.500.000; Germania – 3.250.000; Cambogia – 2.000.000 (max. 4.000.000); Coreea de Nord – 3.000.000; Polonia – 2.700.000; România – 2.451.400 (inclusiv 1.500.000 în Basarabia şi Bucovina); Ţările Baltice – 500.000 (max. 2.000.000); cazacii – 2.000.000; Tibet – 2.000.000; Somalia – 1.050.000; Cuba – minim 500.000 (max. 2.000.000); Mozambic – 1.500.000; Ruanda – 1.500.000; Afganistan – 1.450.000; Angola – 1.000.000; Irak -1.000.000; Zimbabwe (Rhodezia) – 1.000.000; Spania – minim 600.000; Etiopia – 500.000. (Cifrele sunt preluate din cărţi, monografii, rapoarte ale comisiilor internaţionale).

Teroarea Roşie a început în secolul XX cu sloganele comuniste

„Impunerea proletară sub toate formele ei, începând de la împuşcări, este o metodă de modelare a omului comunist din materialul uman din epoca capitalistă”. (N. I. Buharin, comunist, secolul XX)

„Trebuie să promovaţi o teroare necruţătoare masivă împotriva culacilor, popilor şi albgardiştilor; elementele dubioase să fie închise în lagăre de concentrare în afara oraşului”. (V. I. Lenin, comunist, secolul XX)

„…să dăm religiei o lovitură mortală în scopul de a priva generaţiile viitoare de credincioşi de orice dorinţă de a rezista… Toate calculele ne arată că mai târziu aceasta nu ne va reuşi, deoarece nici un alt prilej decât foametea disperată nu ne va oferi o astfel de dispoziţie a maselor largi a ţărănimii, căci, ea (foametea) ne va garanta simpatia acestor mase, sau ne va asigura neutralitatea lor, astfel ca victoria în lupta pentru confiscarea bunurilor să fie negreşit şi pe deplin a noastră” . (V. I. Lenin, comunist, secolul XX)

„Trebuie să îi împuşcăm nu doar pe cei vinovaţi. Executarea celor care nu au nici o vină va impresiona şi mai mult masele”.
(N. V. Krîlenko, comunist secolul XX)

Pentru a ridica moralul membrilor noştri de partid este necesar ca la plenară să fie enunţaţi cei zece paşi pe care îi va face PCRM imediat după revenirea la putere”.
(Marc Tkaciuk, comunist, secolul XXI, R. Moldova, 2010)

Teroarea Roşie va continua?

Deci, teroarea roşie va continua în R. Moldova, dacă după 28 noiembrie 2010 vor veni la putere comuniştii cu aceeaşi „Seceră şi Ciocan” în conformitate cu cei 10 paşi pe care e pregătit să-i urmeze ideologul comunist V. N. Voronin.

Concetăţeni, urmăriţi pas cu pas prin ce se deosebesc aceştia de cei întreprinşi de comunişti în secolul trecut?

1. Constituirea unei comisii în interiorul partidului (Zagorodnîi, Mişin, Sârbu), ce ar pregăti propuneri privind anularea tuturor legilor adoptate de Parlamentul sub conducerea lui Ghimpu.
2. Rechemarea imediată a tuturor ambasadorilor numiţi de Guvernul Filat.
3. Demiterea procurorului general Zubco şi readucerea în funcţie a fostului procuror V. Gurbulea.
4. Preluarea imediată a controlului asupra MAI şi SIS prin readucerea lui Gh. Papuc şi A. Reşetnikov în aceste instituţii.
5. Tragerea la răspundere penală a liderilor partidelor din AIE şi a trădătorilor care au abandonat PCRM.
6. Tragerea la răspundere penală a businessmenilor care au susţinut financiar partidele din Alianţă în perioada aflării PCRM în opoziţie.
7. Restricţionarea la maximum a accesului cetăţenilor noştri în România (inclusiv la studii).
8. Reintroducerea regimului de vize pentru cetăţenii români, restabilirea sârmei ghimpate de pe Prut şi examinarea posibilităţii de ieşire a RM din Convenţia privind micul trafic la frontieră.
9. Închiderea Consulatelor României de la Bălţi şi Cahul.
10. Reluarea eforturilor pe plan extern pentru a bloca procedura de acordare a cetăţeniei române.

Este greu de imaginat amploarea blestemului adus în timp simbolului comunist „Secera şi Ciocanul” de milioane de oameni exterminaţi prin împuşcare şi foame, de sutele de mii de bătrâni, mame şi copii scoşi cu forţa din casele lor şi deportaţi în Siberii şi gulaguri, de întreaga lume creştină căreia i s-au distrus şi vandalizat bisericile. Toate aceste crime au fost săvârşite de comunişti cu blestematul simbol „Secera şi Ciocanul”.

Este supraomeneşte să-ţi imaginezi cât de enorm a fost blestemul vărsat din sufletele sutelor de mii de oameni în clipele când aşteptau ca tiranii comunişti cu „Secera şi Ciocanul” pe „kepci” să apese trăgaciul revolverului ca să le ia viaţa fără de milă şi vină.
Cetăţeni creştini, bătrâni şi tineri, mame şi taţi, priviţi fotografia în care călăul cu „Secera şi Ciocanul” în frunte execută oameni (în Valea Morilor, 1940). Meditaţi doar o clipă şi străduiţi-vă să judecaţi în sine. Ce gândeau aceşti bieţi oameni în acele ultime clipe din viaţa lor înainte ca ucigaşul să apese pe trăgaciul revolverului? Ce presimţiri aveau copiii acestor oameni sau taţii şi mamele care i-au născut şi i-au crescut? Ce au îndurat toţi cei care s-au rugat şi au sperat să-i vadă întorşi acasă şi nu s-au mai întors?

Celor care, conştient sau inconştient, votează încă blestemata „Seceră şi Ciocan”, le-aş propune un exerciţiu de imaginaţie. Închipuiţi-vă că pe unul din aceşti doi oameni executaţi la moarte l-aţi fi recunoscut. În mod sigur, aţi fi blestemat călăul cu Secera şi Ciocanul în frunte.
Astăzi nu putem numi nicio ţară din lume – guvernată sau care a fost guvernată de comunişti – în care cetăţenii simpli să ducă o viaţă liberă şi prosperă, fără sărăcie şi frică. În toate ţările guvernate de comunişti cu simbolul „Secera şi Ciocanul” ultima etapă de dezvoltare a fost foamea şi frica. În lume au rămas doar câteva bastioane guvernate de comunişti, printre care Coreea de Nord şi Cuba, care continuă să demonstreze aprofundarea sărăciei, suprimarea drepturilor omului şi fricii. În toată lumea, simbolul „Secera şi Ciocanul” au devenit un subiect al sociopatologiei generator al sărăciei, discordiei sociale şi antidemocraţiei.
Printre puţinele ţări ale lumii se află şi ţara noastră, guvernată opt ani de comunişti cu acelaşi simbol „Secera şi Ciocanul”.

…Zece paşi spre prăpastie

Rezultatele guvernării comuniste le-am resimţit cu toţii. Dramatismul guvernării comuniştilor cu „Secera şi Ciocanul” a fost acelaşi, dar cu alte tactici, una din ele fiind: încurajarea structurilor mafiote de a se îmbogăţi pe sama cetăţenilor de rând. Drept exemplu poate servi însuşi ideologul Vladimir Voronin. Doar în opt ani de guvernare clanul Voronin a acaparat o avere de aproape 32,8 miliarde lei, în timp ce un pensionar de rând primea o pensie mizerabilă de doar 400-800 lei, în timp ce zeci de mii de cetăţeni ai acestei ţări au fost siliţi să plece peste hotare ca să poată să-şi întreţină familiile.

Oare cei 600 mii de bătrâni pensionari şi ţărani care au votat Secera şi Ciocanul nici de această dată nu vor înţelege că tragismul şi sărăcia lor se trage de la comuniştii voronişti, care le-au furat pensiile şi salariile pentru ca ei să se îmbogăţească? Oare cei 600 mii de pensionari nu vor să afle prin calcule simple că doar din averea furată de clanul Voronin lunar toţi pensionarii, timp de opt ani, ar fi avut pensii de două ori mai mari? Oare cetăţenii de rând nu înţeleg tragismul celor zece paşi pe care îi vor realiza comuniştii după ce îi vor aduce la putere?
Zilele acestea, comuniştii lui Voronin din nou au împânzit panourile şi gardurile din oraşe şi sate cu acelaşi simbol blestemat „Secera şi Ciocanul”, chemându-vă cu disperare prin minciună şi înşelăciune s-o mai votaţi odată, sa-l mai aduceţi încă odată la putere. Comuniştii lui Voronin vă cheamă să votaţi Secera şi Ciocanul cu care călăii comunişti au exterminat milioane de oameni, să votaţi un simbol de blestem al umanităţii.

Stimaţi concetăţeni, fiţi îngăduitori şi îndepărtaţi-vă de blestemata „Seceră şi Ciocan” şi nu uitaţi că în viaţa pământească păcatul nu trece fără urme, păcatul săvârşit cu voie sau fără de voie tot păcat rămâne.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *