Tendințe

Costumul de baie întreg – vedeta sezonului canicular

Doar aşa obţii un bronz uniform. Totuşi, creatorii de modă te vor contrazice, mai ales dacă îţi doreşti să faci senzaţie în acest an pe plajă sau la piscină. Cea mai bună alegere – un costum de baie întreg.

În acest sezon, acest tip de costum a devenit o piesă vestimentară couture. Cu paiete, imprimeuri şic, culori la modă, croieli retro, costumul de baie în tendinţele verii nu mai are nimic în comun cu cel al înotătoarelor profesionsite! Alege unul inspirat din anii ’50 pentru a întoarce toate privirile la petrecerea de la piscină.

În ultimul timp, moda a impus un alt tipar, tendinţele fiind cele ale rotunjimilor! Iar costumul de baie întreg este perfect pentru o siluetă mai rotundă. Acesta disimulează rotunjimile şi modelează curbele.

În cele mai multe cazuri se întâmplă să te mai plimbi prin oraş înainte de a ajunge la malul mării. Costumul de baie întreg se dovedeşte a fi o piesă vestimentară extrem de practică, deoarece se poate folosi în acest caz pe post de top. Alături de o pereche de pantaloni scurţi sau de o fustă plisată, vei obţine un look pentru plajă simplu şi în tendinţe!

Ce propun designerii…

Pentru o siluetă zveltă, se potriveşte un costum de baie pe un singur umăr, cu o croială uşor elegantă.

Pentru ultimele zile la plajă, când ai o piele bronzată, alege un costum de baie în tonuri nude. Vei afişa un look natural, delicat şi feminin.

Fetele îndrăzneţe, cu un bust mic sau mediu, pot opta vara aceasta şi pentru costumele cu decolteuri adânci.

Pentru o apariţie cool, optează pentru costumele decupate sau pentru cele cu imprimeuri grafice.

Şi nu uita de cel mai important accesoriu al verii – crema de protecţie!

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *