Editorial

Comuniştii şi-au găsit locul la gunoi

Ei bine, suntem în 2012, anul în care mulţi cred că va veni sfârşitul lumii, aşa că, în paralel cu dezertarea masivă din PCRM, comuniştii şi-au găsit, în sfârşit, locul.

Locul comuniştilor a fost arătat demonstrativ săptămâna asta chiar de deputaţii comunişti Eduard Muşuc şi Sergiu Sârbu. Să le luăm pe rând.
Deşi comuniştilor nu le place să stea la serviciu, lucru uşor de observat în Parlament, unde deputaţii comunişti nu se înghesuie, ei se bagă unde nu le fierbe oala. Astfel, comunistul Eduard Muşuc a vrut să intre în şedinţa guvernului pentru a-şi duce „anonima” partidului la Vlad Filat. Până aici totul e clar: circ foarte ieftin, gratis. Eduard Muşuc este acelaşi tip care declara cu vreo patru ani în urmă: „Dosarul meu este fabricat la comanda guvernării comuniste şi este un dosar politic. Arestarea mea s-a făcut cu scopul de a zădărnici congresul PSDM”. V-aţi prins: Eduard Muşuc este un tip căruia, dacă îi pui numele la căutări pe internet, găseşti mai multe ştiri penale, decât altceva. Iar trecerea lui la comunişti, este asemănătoare cu fapta eroică a lui Pavlik Morozov.

La un moment dat, Vlad Filat a ieşit să vadă de ce face noul Pavlik Morozov gălăgie la uşă. După ce i-a ascultat bolboroselile (după faţă, părea că se distrează), s-a întors la muncă. Noul Pavlik Morozov a vrut să-l urmeze, dar i s-a închis uşa în nas. Şi aici Eduard Muşuc, furios, n-a mai rezistat şi a lăsat în faţa jurnaliştilor scrisoarea comuniştilor pe podea. Cu alte cuvinte: la gunoi, acolo unde îi şi este locul.
Şi Sergiu Sârbu ne-a arătat un loc bun pentru comunişti. Pe Facebook circulă poza lui, spre hazul tuturor, cu capul între testiculele unui taur. Fiind juristul comuniştilor, Sergiu Sârbu, probabil, a încercat să găsească un loc mai cald, nefiind chiar aşa de direct şi tranşant ca noul Pavlik Morozov – rumenul Eduard Muşuc.

Eu cred că nu merită să lupţi cu comuniştii moldoveni. Se ciomăgesc ei între ei şi ne arată locul lor fără să le-o cerem.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *