Actualitate

Ce trebuie să faci pentru a avea buze cu textură ca de catifea

Semințele de mac, ideale pentru tenul sensibil

Știai că poți să-ți prepari un exfoliant potrivit chiar și pentru tenul sensibil cu ajutorul semințelor de mac? Pui într-un bol 2 linguri de semințe de mac, peste care torni o lingură de miere.

Înmoi o dischetă demachiantă în amestecul obținut, apoi masezi ușor tenul, după care clătești cu apă călduță. Pielea va rămâne catifelată, ca de bebeluș. Semințele de mac contribuie și la regenerarea celulelor pielii, prevenind apariția ridurilor.

Turmericul ta ajută să ai buze mai frumoase

Pentru buze cu textură ca de catifea, apelează la turmeric, un condiment care provine din India. Combini o linguriță de pudră de turmeric cu o linguriță de iaurt și amesteci bine, apoi aplici direct pe buze. Această combinație nu doar că le hrănește, dar le va da și mai multă culoare și strălucire, ca și când ai fi folosit un luciu de buze.

Bicarbonatul, pentru dinţi mai albi

În trecut, în lipsă de pastă de dinţi, bicarbonatul era folosit împreună cu sarea de bucătărie pentru curăţarea danturii. Şi efectele sunt optime dacă se utilizează această metodă câteva săptămâni la rând.

Este de ajuns să pui puţină pulbere pe periuţa de dinţi cu care te speli, cel puţin de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Nu numai că îţi vei albi dantura, dar vei reduce şi tartrul, iar petele de la cafea, vin şi tutun vor dispărea.

Pentru păr curat, mătăsos şi fără mătreaţă

Vrei ca părul tău să-şi recapete strălucirea? Tot bicarbonatul de sodiu este soluţia. Adaugă 4 linguri de pulbere în şamponul tău şi vei observa că după fiecare spălare, părul tău va fi mai sănătos şi vei scăpa de aspectul de păr gras. Mai mult, vei pune pe fugă şi mătreaţa care te pune în situaţii jenante.

Sursa: clicksanatate.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *