Actualitate

Bill Gates, anunț despre despre microcipare: Trebuie să spunem adevărul

Miliardarul american Bill Gates s-a declarat șocat de teoriile conspirației apărute în spațiul public cu privire la implicarea sa în pandemia de coronavirus.

Acesta a vorbit deschis despre teoriile conspirației apărute în plină pandemie de coronavirus, în timpul unei conferințe a cotidianului The New York Times. Se pare că cele mai multe teorii ale conspirației, care spun că miliardarul s-ar afla în spatele pandemiei, au la bază faptul că miliardarul a tot avertizat în ultimii ani că omenirea nu va putea gestiona o pandemie.

În ciuda tuturor acestor afirmații, miliardarul american a mai precizat că nu se aștepta ca atâtea teorii ale conspirației să se răspândească cu privire la situația prin care trecem acum. Totodată, acesta a evitat să răspundă dacă mesajele împotriva științei ale administrației Trump au afectat măsurile luate împotriva virusului.

În aceași conferință de presă a fost prezent și Anthony Fauci, principalul expert american în boli infecţioase. Cei doi au dezbătut toate întrebările legate de teoriile conspirației, printre care și microciparea.

Adevărul despre microcipare

”Aceste teorii ale conspirației – Care este scopul vaccinului? Este microcipare, este controlul populației? – au venit atât de neașteptat încât nici eu, nici Tony (Anthony Fauci, n.red.) nu cred că avem vreun sfat de dat pentru celălalt, poate acela că trebuie să dăm în continuare răspunsuri bazate pe fapte”, a spus Bill Gates, potrivit Mashable.

Bill Gates a abordat și subiectul microcipării.

Cercetarea realizată de Harvard Kennedy (școala de politici publice a Universității Harvard) a mai relevat că 25% dintre oamenii din SUA cred că pandemia de coronavirus este folosită pentru a provoca ”o periculoasă și nenecesară vaccinare a americanilor”.

Totodată, el a vorbit și despre teoria potrivit căreia microciparea oamenilor va fi realizată cu ajutorul vaccinului.

”Trebuie să demontăm această teorie. Sper să dispară cât mai repede. Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul unui vaccin”, spunea Bill Gates.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *