Economie

Banca de Economii asigură că bancomatele LUCREAZĂ in regim NORMAL

“Banca de Economii va aduce la cunostinta ca, incepand din 07 februarie 2013 activitatea bancomatului din str. Puskin nr. 22 (Casa Presei) a fost sistata temporar din motivul efectuarii unor lucrari de reparatie. Este de mentionat ca activitatea acestuia va fi reluata in scurt timp pe aceiasi adresa. Va comunicam ca Bancomatele Bancii lucreaza in regim normal”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Detinatorii de carduri au descoperit ieri ca un bancomat al BEM a fost scos din centrul orasului. Clientii presupun ca asta s-ar intampla din cauza problemelor aparute la banca. ieri mai multi oamenii au verificat daca mai pot scoate bani.

Unele surse spun ca bancomatul a fost scos deoarece in loc urmeaza sa apara filiala unei alte banci. Tot ieri doua persoane marcau cu oja bancomatele Bancii de Economii din centrul orasului. Acestia au refuzat sa discute cu echipa PROTV.

Scandalul in jurul Bancii de Economii a aparut acum doua saptamanii, cand pe site-ul institutiei s-a anuntat ca aceasta a avut anul trecut pierderi de peste 300 de milioane de lei.
 
via protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *