Actualitate

AUR, un fenomen social!

Acum mai bine de zece ani a început o luptă crâncenă cu ceea ce noi numim sistemul corupt condus de o clasă politică imorală și dezinteresată total de viitorul acestei țări. A început cu mici proteste împotriva mai marilor acelor zile precum Voronin, Filat, Plahotniuc în Moldova sau Boc, Ponta, Tăriceanu și camarilei din jurul lor în România deoarece până în 2009 societatea civilă era într-o stare de amorțire de foarte mult timp.

George Simion și tinerii din jurul lui au participat la toate aceste acțiuni de protest, dar cel mai mult au luptat pentru idealul unirii Republicii Moldova cu România și aducerea fraților de peste Prut în Uniunea Europeană. AUR este un proiect european ce dorește apartenența la UE și NATO, fiind singurii noștri parteneri internaționali în fața unei Rusii din ce în ce mai agresive.

De ce am intrat acum în politică?

În acea perioadă gri nimeni nu reușea să înceapă un proiect politic nou, curat, fără oameni din partidele sistemului datorită unui prag foarte mare la numărul de semnături și un proces anevoios în justiție. Până nu s-au schimbat legile privind pragul de semnături în România, implicarea cetățeanului simplu în politică era aproape imposibilă. Aceasta era destinată doar elitelor conducătoare, de aici și frustarea românului și a noii generații de tineri care nu se mai regăsesc în proiectele partidelor de tradiție. Cu aceeași situație ne confruntăm astăzi în Moldova.

Mereu suntem întrebați de unde vin banii, cine e în spatele nostru. Nu e nimeni în spatele nostru. Suntem sute de mii de voluntari ce acționăm la unison în toată țara și diaspora, pe străzi, în piețe, prin sate si pe rețelele de socializare.

Discutăm și suntem alături de oamenii abandonați de stat. Facem totul gratis. Am făcut totul din propriile noastre donații și nu sunt sume colosale de milioane de euro cum minte presa oligarhilor și kuliokarilor, ci sume infime la mai toate acțiunile noastre.

PRESA, câinele de pază al democrației a înghițit adevărul!

Cum sondajele lor ne prezentau în marja de eroare, la aflarea adevărului, AUR 10%, manipularea a atins cote abisale similare celor din perioada regimului condus de tovarășul Ion Iliescu. Cele 50 de milioane de euro primite de la guvernul PNL și-au spus cuvântul asupra presei române. Nu toată presa e vândută, sunt și jurnaliști care spun adevărul.

Noi nu avem bani să cumpărăm voturi. Oamenii ne-au votat pentru ceea ce suntem. Conform sondajelor, votantul AUR se încadrează în pragul de vârstă 18/35 de ani, ceea ce ne oferă încredere să luptăm și mai mult pentru schimbare. Tinerii reprezintă viitorul unei națiuni. Luptăm pentru libertate, pentru educație, școli deschise, pentru spitale curate, pentru micile afaceri locale, pentru investiții în infrastructura locală, pentru țărani și micul producător asuprit până la limita subzistenței de actuala clasa politică de pe ambele maluri ale Prutului.

Moldovenii sunt abandonați de stat și lăsați să trăiască în sărăcie

Noi nu îi judecăm pe moldovenii din raioanele așa zis roșii sau galbene și îi întelegem perfect. Ei au fost abandonați de stat și lăsați la limita supraviețuirii. Statul le-a furat totul! Clasa politică, după Independență, în diversele ei forme le-a închis fabricile și le-a vândut la fier vechi sau investitorilor locali și străni pe sume mizere. Moldovenii din orașele mici și din zona rurală nu au locuri de muncă sau sunt plătiți cu sume derizorii de câteva mii de lei pe lună. Pensionarii, principala clasă socială care iese cu regularitate la vot a muncit 40 de ani în fabrici și uzine sau la munci agricole, iar azi ei primesc o pensie de nimic. Acești oameni suferă cel mai mult.

AUR a ieșit în stradă și a discutat cu oamenii, le-am ascultat nemulțumirile, nu i-am judecat pentru opiniile lor. Primăriile din polul sărăciei sunt conduse de grupări de tip familial ce țin cu dinții de scaune și nu permit accesul investitorilor în zonă.

Asuprirea cetățeanului de către stat prin carantinare, limitarea libertăților de mișcare, amenzi abuzive, închiderea bisericilor, frica indusă de media prin prezentarea numărului de morți zilnic, închiderea micilor afaceri și trimiterea oamenilor acasă fără nici o sursă de venit, închiderea piețelor, ne-a adus la situații limită în PANDEMIE. Moldovenii nu mai pot accepta aceaste lipsuri și au demonstrat în ultima decadă că se pot uni pentru binele națiunii împotriva clasei politice ce ne-a furat șansa la un viitor mai bun.

Diaspora reprezintă o voce din viitor

Votul diasporei arată Molodvei în ce direcție trebuie să meargă: România – Europa. Diaspora nu poate fi cumpărată sau controlată de partidele învechite în discurs, acțiune și gândire. Ei vor schimbare în bine pentru țara lor. Au plecat de acasă pe lungul drum al străinătății pentru că în Moldova nu l-i s-a oferit nici o șansă. Nu au plecat de bine, nu și-au lăsat familiile pentru o mână de arginți, au plecat pentru ai ajuta pe cei rămași în țară și pentru viitorul copiilor lor.

Scoaterea din Parlamentul Republicii Moldova a partidelor marionetă Șor, Usatîi este un obiectiv ce trebuie îndeplinit de către alegătorul moldovean. Nu mai putem fi conduși de bandiți și kuliokari. 

10tv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *