Moldova

Arbitri moldoveni – suspendaţi din Divizia Naţională

Astfel, arbitrul din Căuşeni, Veaceslav Banari, a primit o suspendare de cinci etape, în urma erorilor comise la întâlnirea de la Bălţi dintre Olimpia şi Academia UTM, meci încheiat cu victoria gazdelor (3-2).

Chişinăuienii consideră că nu a fost penalty în minutul 88 la intervenţia lui Radu Gânsari asupra adversarului Tcaciuc. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Adaramola, iar în prelungirile partidei, Olimpia a smuls victoria, după reuşita lui Somide.

Prima etapă de suspendare pentru “fluieraşul” Banari s-a consumat în week-end, când a avut loc etapa a XV-a a campionatului.

De suspendări nu au scăpat nici oficialii meciului de la Orhei, în care Milsami a trecut de Rapid Ghidighici (3-0). Centralul Iurie Covtun, şi asistentul său Denis Borisov, nu vor putea arbitra câte trei meciuri fiecare. O penalizare a fost aplicată şi observatorului acestui meci – Valeriu Rusacov, care de asemenea a primit o suspendare de 3 etape. Erori ale arbitrilor acestei partide au fost semnalate de oficialii clubului Rapid Ghidighici.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *