Actualitate

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman: România are potenţialul să devină lider regional

„Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă. Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o Renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a spus acesta, citat într-un comunicat al Ambasadei SUA.

„România a obţinut foarte multe realizări în foarte multe domenii, iar astăzi este la un pas de măreţie. Vreau să ştiţi că împărtăşesc această viziune şi voi face tot ce pot pentru a lucra împreună cu România şi poporul său, pentru a o ajuta să devină ţara care poate să fie şi ar trebui să fie.

Vreau să vă mulţumesc încă o dată dumneavoastră, muncitorilor, pentru produsele excelente pe care le realizaţi aici şi să vă reamintesc tuturor că poporul român nu are prieten mai bun decât Statele Unite.

În numele preşedintelui Trump şi al poporului american, ne asumăm angajamentul de a continua să colaborăm, astfel încât toţi românii să aibă un viitor prosper şi sigur”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *