Actualitate

ALO, CCA? Interzis în Moldova, Rogozin intră în casele moldovenilor prin televiziunea lui Dodon

”Cu o jumătate de an în urmă, a venit la noi o delegație guvernamentală din Moldova. Cum să vă spun, un fel de țigăneală, vă spun deschis. Și au cerșit pentru ei tot felul de fleacuri: și despre tranzitul mijloacelor de transport, în ceea ce ține de livrarea merelor și vinurilor, în problema migrației. Au încercat să obțină acordul nostru. Și, evident că noi, ca oameni nobili, nu vrem ca acest lucru să afecteze interesele oamenilor simpli din Moldova. Le-am mers în întâmpinare. Iar când a venit timpul să fie rezolvate unele probleme principiale cu Guvernul Moldovei, s-au ascuns prin găuri, ca șoarecii”, a spus Rogozin.

Dododn a venit cu replică la decizia Guvernului: A-l declara pe prim-viceministrul Rusiei persona non-grata la noi e un act de mare stupiditate politică. 

Astāzi ora 21-30 pe canalul rus NTV controlat de Dododn va fi difuzat în exclusivitate interviul cu vicepremierul rus Dmitrii Rogozin, în care acesta îi numește pe moldoveni țigani. 

DODON – FURCULIȚĂ – NTV

Dodon și Corneliu Furculiță, în prezent sunt din aceeași localitate – Sadova, deputați și colegi de partid. Îi leagă și o tranzacție imobiliară din 2013. Atunci, Dodon i-a vândut lui Furculiță un apartament de 50 m.p., cu peste 270.000 de lei, situat în sect. Rîșcani din Chișinău. În același timp, soția lui Igor Dodon, Galina, este angajată de mai mulți ani la firma lui Corneliu Furculiță – Exclusiv Media SRL, de la care a încasat anul trecut peste 50.000 de lei. 

Exclusiv Media SRL a fost fondată la Chișinău în 2011. La sfârșitul anului 2015, Exclusiv Media a obținut licența de emisie pentru postul de televiziune NTV Moldova, care folosește aceeași marcă comercială cu postul rusesc NTV, unde asociat majoritar este grupul Gazprom […]

BAHAMAS – DODON

Amintim că mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor (ex-colegi de-a lui Dodon) s-au grupat în jurul unei afaceri secrete cu o companie offshore conectată la Federația Rusă și creată într-unul dintre cele mai cunoscute paradisuri fiscale din lume – Bahamas. Miza este un transfer de peste 30 de milioane de lei, sumă care depășește cu mult bugetul formațiunii de la alegerile locale din 2015, se arată într-o investigație a celor de la RISE Moldova.

Menționăm că Rogozin a recunoscut în trecut că a ucis moldoveni în războiul de pe Nistru.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *