Politică

Alexandru Slusari critică dur regimul PAS-Maia Sandu: „Presiunea asupra Platformei DA marca Plahotniuc, adoptată timpurilor „bune”, continuă!”

Am primit informația din anturajul domnului Musteață, precum ca dânsul a depus la Procuratura generală plăngere penală pe mine și pe Dinu Plăngău.

"Reformatorul justiției", susținut de actuală guvernare, cere anchetarea faptului privind accesul nostru la nota informativă a SIS despre cariera lui "glorioasă" și averele , нажитые непосильным трудом. Conținutul pe dănsul nu interesează. Domnul are isterica cum informația a ajuns la mine. Cu mare plăcere voi explica acest fapt procurorilor.

Totodată, epava regimului Plahotniuc, restaurată din păcate de PAS, invocă că noi am divulgat datele personale a lui și a membrilor familiei, chiar dacă toate datele respective au fost blurate în postarea mea. Iar extrasele cadastrale pe apartamente, înregistrate pe soacra și fica domnului Musteață nu au fost publicate și sunt anexate la plăngerea noastră privind îmbogățirea ilicită a judecătorului de serviciu pentru toate regimurile politice.

Evident că aceasta кляуза mârșăvă, subtă din deget, precum și atacul judiciar cu solicitarea achitării prejudiciului moral au drept scop să reducă la tăcere pe cei din Platforma DA, care nu-și schimbă principiile la fiecare cotitură politică, așa cum este deprins domnul Musteață.

Hai să vedem și pe asta. În perioada lui Plahotniuc dosarul penal pe mine și pe colegii mei a fost fabricat la trei ani după capturarea statului. Iată că nici 4 luni nu au trecut din timpurile bune și riscăm să fim anchetați penal pe loc gol la cererea celuia, care a contribuit semnificativ la capturarea justiției.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *