Tendințe

Alege ţinuta potrivită pentru petrecerea corporativă

Una office pentru a se potrivi întâlnirilor din timpul zilei, dar una destul de stilată pentru petrecerile de după orele de serviciu. Înainte să decizi ce să îmbraci, ţine cont de tipul petrecerii. Doar vrei să impresionezi, nu să şochezi.

Ţinând cont de criza financiară din ultima perioadă, unele companii decid să deschidă şampania la birou, printre dosare şi computere. În acest caz, optează pentru piesele pe care le porţi de regulă în fiecare zi la serviciu. Pentru un aer festiv, combină ţinuta cu accesorii – o pereche de cercei coloraţi, un colier supradimensionat, ori te poţi juca cu contrastul formelor şi mărimilor bijuteriilor.

Dacă, de obicei, porţi un costum la serviciu, scapă de sacou şi de cămaşa din bumbac, alegând în schimb o bluză de mătase. Această piesă este ideală pentru un plus de eleganţă şi feminitate.

În cazul când petrecerea de sfârşit de an va fi într-un bar sau o pizzerie, pune-ţi în geantă câteva piese, pe care le vei schimba înainte de chef. Alege, spre exemplu, un tricou sau un pulover din caşmir. Combinate cu o fustă creion, ţinuta ta va câştiga mai multă personalitate. Dacă îţi plac aventurile, asortează un tricou animal print cu o pereche de pantaloni clasici negri.

Pentru o petrecere formală, foloseşte-te de ocazie şi distanţează-te de stilul tău de fiece zi, pentru a impresiona. Este momentul potrivit să achiziţionezi o rochie „black tie”. Evident, una dintre primele alegeri va cădea peste „mica rochie neagră”. Dar, în acest sezon, te îndemn să schimbi culoarea, optând pentru nuanţe neutre sau vibrante.

Şi nu uita cel mai important accesoriu – zâmbetul şi voia bună! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *