Moldova

Acţiuni sportive cu ocazia Hramului Chişinăului

Evenimentele dedicate Hramului capitalei au demarat încă din week-end-ul precedent, când la Palatul Republicii, a avut loc Concursul internaţional la dansuri sportive “Chişinău Open 2010”. Simultan a avut loc şi campionatul deschis al municipiului la haltere, rezervat juniorilor şi tineretului. De duminică până marţi, la Sala Polivalentă din capitală a avut loc un turneu de scrimă.

Nici în zi de Hram, arenele sportive nu vor fi pustii. În centrul capitalei se vor desfăşura competiţii la lupta naţională “Trânta”. De asemenea astăzi vor continua memorialul de şah “Tudor Scripcenco”, la clubul republican de şah şi joc de dame, cupa-open a capitalei la baseball, pe terenul “Alimentarmaş”, şi campionatul deschis al capitalei la box (Sala Polivalentă).

Mâine, în sectorul Buiucani, vor avea loc competiţii la orientarea sportivă, iar în week-end amatorii de kaiac-canoe, sunt invitaţi la lacul “Ghidighici”, pentru a asista la Campionatul-open al capitalei, rezervat cadeţilor, juniorilor şi seniorilor.

În perioada următoare vor avea loc alte competiţii: memorialul “Vladimir Blizniuc” la rugby-7, cupa deschisă a municipiului Chişinău la tennis de masă, campionatul-open al capitalei la karate-do tradiţional.

Programul sportiv al sărbătorii se va încheia la sfârşitul lunii octombrie, cu campionatul municipiului Chişinău la gimnastică artistică şi turneul internaţional de şah “Toamna Moldovei”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *