Horoscop

5 ZODII false în iubire

Vărsător
Această zodie nu se mulțumește niciodată cu ceea ce are în prezent. Întotdeauna se raportează la trecut și, într-o relație, va face întotdeauna comparație între tine și fosta iubire. Realitatea este că în momentul în care are numele tău pe buze, gândul îi este la fosta. Nu ești tu cea vinovată: spune-ți asta dacă încerci să găsești explicații pentru atitudinea Vărsătorului. Nu îl poți schimba! Întotdeauna se va gândi la ex-a.

Pești
Poate cea mai rece zodie, Peștii nu sunt persoane foarte afectuoase și iubitoare. De fapt, nativul Pești stă cu tine doar pentru că nu îi place singurătatea. Urăște să nu aibă pe nimeni alături, dar nu pentru că are prea multă iubire de oferit, ci pentru că se plictisește singur. În rarele momente de tandrețe, îți promite marea cu sarea, iar tu crezi … Dacă nu vrei să ai o relație singură în doi, ai grijă la această zodie.

Săgetător
Nativul din zodia Săgetător spune rareori cele două cuvinte magice. Nu pentru că este rușinos sau nu găsește momentul în care să își declare dragostea, ci pentru că nu simte prea des ce înseamnă iubirea. Atracția fizică este mult mai importantă pentru această zodie, iar dragostea ceva mult prea serios pentru el, care îl sperie. Dacă vrei o relație cu un Săgetător, așteaptă-te să devii jucăria lui!

Leu
Pentru Leu, ceea ce spun prietenii este mult mai important decât ceea ce simte el. Întotdeauna părerea prietenilor a ghidat viața Leului, iar iubirile au fost numai de fațadă și menite să mulțumească gura poporului. Dacă o să fii într-o relație cu un Leu, vei reprezenta un trofeu temporar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *