Frumusețe

5 trucuri de frumuseţe care te ajută să fii gata în doar 5 minute

Dacă vrei să fii în fiecare dimineaţă gata în doar 5 minute, fără prea mult efort, poţi să urmezi aceste 5 trucuri de frumuseţe. Ele te vor ajută să economiseşti timp şi să arăţi senzaţional indiferent de locul în care mergi.

1. Renunţă la produsele de frumuseţe care nu sunt absolut necesare. Bazează-te pe produse precum fondul de ten sau crema colorată, mascaRE şi rujul. Renunţă la iluminator, pudra sau eyeliner. Poţi arată grozav şi fără ele. Bineînţeles, asta dacă nu eşti deja expertă în trasarea liniilor fine pe pleoape.

2. Foloseşte o crema hidratantă colorată în locul fondului de ten. Această are o textura mult mai uşoară, se aplică mai rapid şi hidratează tenul în acelaşi timp. Astfel pielea ta va avea un aspect luminos pe tot parcursul zilei şi nu vei stă stresată că fondul de ten s-a adunat în liniile fine de pe faţă.

3. Alege produse de machiaj cu factor de protecţie solară. În acest mod te asiguri că pielea ta este protejată de efectele nocive ale razelor soarelui pe tot parcursul zilei şi nu trebuie să pierzi timpul aplicând crema cu factor de protecţie în mod separat.

4. Foloseşte culori puternice pentru buze. Buzele roşii au fost dintotdeauna semnul încrederii de sine şi al feminităţii. Nu vei da niciodată greş cu această culoare. Un machiaj foarte simplu completat de buzele roşii te va ajută să salvezi mult timp.

5. Exfoliază-ţi tenul seară. În acest fel îl pregăteşti pentru machiajul de a două zi. Pielea va absorbi mai bine produsele şi astfel ele vor rămâne fixate mai mult timp. Atenţie! Nu trebuie să exagerezi cu exfoliantul pentru a nu priva tenul de uleiurile sale naturale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *