Frumusețe

5 măşti pentru păr pe care trebuie să le încerci toamna asta

1. Masca cu avocado şi miere de albine
Această este o masca potrivită pentru părul subţire care se electrizează uşor. Hidratează în profunzime şi întăreşte firul de par de la rădăcina. Cu ajutorul unei linguriţe scoate puţin miez dintr-un avocado şi apoi amestecă-l bine cu o lingură de miere de albine. Întinde masca pe toată lungimea firului de par şi las-o să acţioneze 30 de minute. Spală-te cu şampon şi aplică un balsam hidratant.

2. Masca cu oţet din cidru de mere şi miere de albine

Foloseşte această masca pentru a-ţi curată părul în profunzime şi a-i oferi strălucire şi luminozitate. Mierea reface structura firului şi în întăreşte. Amestecă o lingură de oţet de mere cu o lingură de miere de albine şi una de ulei de măsline. Aplică masca pe lungime firului de par şi las-o să acţioneze cel puţin 30 de minute.

3. Masca cu banane, lapte şi miere
Pisează o jumătate de banană cu ajutorul unei furculiţe, iar apoi amestec-o cu 2 linguri de lapte şi una de miere de albine. Această masca îţi oferă instant strălucire şi hidratare în profunzime. În plus, îţi lasă în par un parfum discret încântător.

4. Masca cu migdale şi banane
Această este una dintre cele mai simple măşti, însă este foarte eficientă. Îţi hrăneşte părul în profunzime şi îl hidratează. Pisează o banană cu furculiţa şi amestec-o cu 2 linguri de ulei de migdale. Aplică masca pe lungimea firului de par şi stai cu ea cel puţin 20 de minute, după care clăteşte-te cu apă călduţă şi eventual foloseşte şampon.

5. Masca cu tărâţe de ovăz şi lapte
Este o masca intens reparatoare, care reface structura firului de par şi ajută vârfurile despicate.Este puţin mai dificil de aplicat deoarece este foarte groasă. Din acest motiv trebuie să preparaţi o cantitate mai mare. Amestecă 4 linguri de tărâţe de ovăz cu 5-6 linguri de lapte şi masează tot părul timp de 2-3 minute. Las-o apoi să acţioneze jumătate de ora şi spală-te cum o faci în mod normal.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *