Chișinău

45 de avarieri la reţelele de apă au fost remediate în acest weekend

Totodată, au fost realizate lucrări de desfundare la reţelele de canalizare conform celor 38 fişe de lucru deschise. În acest weekend nu au fost înregistrate cazuri de îngheţ a apometrelor şi branşamentelor.

Pentru ziua de 23 ianuarie, de către Serviciul dispeceratul central sunt deschise 23 fişe de lucru pentru lichidarea avarierilor la reţelele de apă, produse pe mai multe străzi din capitală. În scopul executării unor lucrări de remediere a avarierilor la reţele, pe câteva străzi sunt prevăzute deconectări de apă.

Apă-Canal Chișinău menționează, că sunt înregistrate 58 de situaţii de avariere la reţelele de canalizare, pentru care, de asemenea, sunt prevăzute un şir de lucrări care vor fi efectuate pe parcursul zilei curente.

Potrivit Apă-Canal Chișinău, echipele de intervenţie depun eforturile necesare pentru ca toate avarierile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare să fie remediate în timp util, iar consumatorii să poată beneficia de serviciile întreprinderii la parametrii optimi.

Conform informaţiei de ultimă oră, nivelul apei în râul Nistru este de 9,2 m, nivel ce permite funcţionarea Prizei de apă Nistru, de la care se alimentează Chişinăul.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *