Moldova

18 jucători au fost convocaţi pentru amicalul cu Azerbaidjan

În cantonamentul din ajunul acestei partide se vor afla: Maxim Copelciuc, Pavel Calinin – portari; Dumitru Berbinschi, Igor Andronic, Dumitru Bogdan, Maxim Potârniche, Vasile Carauş – fundaşi; Alexandru Antoniuc, Anatol Cheptine, Alexandru Grosu, Radu Gânsari, Gheorghe Andronic, Valeriu Ciuperca, Eugeniu Slivca, Iurie Livandovschi – mijlocaşi; Iurie Bondarciuc, Dumitru Vornişel, Mihail Ţurcan – atacanţi.

Antrenorul echipei, Serghei Chirilov, nu a convocat în pregătiri de acest meci un grup de jucători. Motivul constă în suspendarea fotbaliştilor Artur Patraş, Andrei Verbeţchi şi Oleg Clonin pentru următorul meci din cadrul preliminariilor Campionatului European-2011, cu selecţionata României (11 august). În acelaşi timp, Dumitru Stăjilă, Artiom Haceaturov, Sergiu Gheorghiev, toţi de la Sheriff, se pregătesc pentru finala Cupei Moldovei. Artur Ioniţă este accidentat, iar Eugen Sidorenco a fost convocat la echipa naţională, care va pleca în cantonament în Austria.

Meciul cu selecţionata de tineret a Azerbaidjanului se va desfăşura pe 27 mai, cu începere de la orele 18.00, la stadionul "Zimbru" din capitală.

Sursa: moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *