Eveniment

10 motive să mergi la Festivalul Underland

1. Underland este unicul festival subteran din lume și este organizat în Moldova, în cramele Cricova.

2. Multă muzică – vei avea parte de 12 ore de muzică concomitent pe 3 scene unde vor evolua peste 30 de artiști și trupe muzicale din Moldova, România, Ucraina, Germania, Ungaria, Italia și Rusia.

3. Varietate de izvaruri – orașul subteran te așteaptă cu 25 tipuri de izvar, pregătite cu mult drag după rețete seculare, iar la porțile orașului vei fi întâmpinat cu un pahar de izvar gratuit.

4. Un alt motiv să mergi la Underland Fest este oportunitatea de a participa la degustații de vin profesioniste în cele 3 școli de vin – roșu, alb și spumant.

5. Oficiul Sfântului Valentin, Salonul Afroditei, Aleea Hedoniștilor, Aleea Magică sau Scuarul de Artă – atracții cu diverse activități pentru oaspeții orașului subteran. Ziua de 18 februarie poate deveni cea mai importantă zi pentru tine și perechea ta. După ce treci pe la Salonul Afroditei, vino la Oficiul Sfântului Valentin cu perechea ta și căsătoriți-vă pentru o zi, iar viitorul îl puteți afla în Aleea Magică. Orașul și cetățenii săi vor sărbători acest eveniment deosebit din viața ta.

6. Artiștii Underland – cel mai viu oraș din luna februarie este datorat cetățenilor săi. Muzicieni și artiști stradali, statui vii, pictori și caricaturiști – ei te vor aștepta la fiecare intersecție cu buna dispoziție.

7. Muzeul Cricova și renumitele colecțiile de vin – doar pe 18 februarie, din costul biletului ai posibilitatea să descoperi ce ascund galeriile subterane Cricova – muzeul Cricova și legendara colecție de vin cunoscută în toată lumea.

8. Ateliere de creație și master-class-uri pentru toate gusturile – pentru doritorii de experiențe noi, pe parcursul festivalului vor fi organizate ateliere de creație și master-class-uri – mărțișoare hand-made, sculptură în lemn, pictură în apă, monede personalizate, etc

9. Imortalizează momentele petrecute în orașul Underland cu selfie-box și diverse photo-points. Nu uita să folosești hashtag-ul #underlandfest la fotografiile distribuite pe rețelele de socializare.

10. Transportul din Chișinău spre Underland este asigurat și costă doar 5 lei.

Fii parte a legendei!

Costul unui bilet la eveniment e de 250 de lei (300 lei în ziua evenimentului). Biletele pot fi procurate în magazinul Cricova, strada Șciusev 96/1 sau pe iticket.md.

În costul biletului de 250 de lei se oferă:
-Un pahar de izvar aromat la intrare;
– Vizită la Muzeul orașului subteran Cricova cunoscut la nivel mondial pentru colecția sa legendară de vinuri;
– Participarea la mai multe ateliere și masterclass-uri organizate de meșteșugari talentați;
– Show spectaculos susținut de peste 80 de artiști stradali, interpreți și colective muzicale din 8 țări ale lumii;
– Accesul în cele 3 cartiere tematice ale orașului Underland – Cartierul Vinului Alb, Roșu și Spumant și la cele trei școli de vin aflate pe teritoriul galeriilor subterane Cricova, cu degustații și sommelieri;
-Și multe poze și selfie-uri memorabile cu personajele orașului Underland.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *