Opinii și Editoriale

Despre un subiect abordat de TIMPUL

Pare-se ca R. Moldova se mai retine la rascrucea vremurilor si aceasta trista constatare o poate face fiecare cetatean cat de cat familiarizat cu asa-numita a patra putere in stat, precum pretinde a fi mass-media moldoveneasca. Nu fac parte din breasla si nu pretind a fi mare cunoscator al acestei profesii valoroase pentru timpurile pe care le traim, dar am ajuns sa fiu iritat de prestatia multor reprezentanti ai „formatorilor de opinie”, care deseori ne zapacesc mintile cu iesirile lor in public. In primul rand, este ridicola, lipsita de demnitate si responsabilitate profesionala toata aceasta „palavrageala” in jurul „omului politic” Voronin. Ma refer in special la emisiunile informative ale posturilor TV.

Diverse si permanente comentarii in ziare, emisiuni radio si TV, afisari zilnice pe diverse site-uri de pe „net”, in situatia in care poporul a facut deja o alta alegere, cand toti au inteles care a fost si este rolul adevarat al acestui personaj – de a stopa aspiratiile si viitorul european al R. Moldova, aducand astfel prejudicii politice si social-economice tarii noastre. Categoric, intoarcere inapoi nu exista, PCRM, fiind in proces de dezmembrare, nu va mai reveni la conducerea statului. Iata de ce va spun: treziti-va, domnilor, nu ne zapaciti mintile cu oameni, fapte si idei depasite de timp. Avem obiective si sperante noi. A aparut o noua clasa politica, care necesita sustinerea, sfatul si critica noastra. A sosit momentul sa contribuiti la schimbarea mentalitatii oamenilor, pentru modernizarea tarii.

Sper sa nu va suparati si sa acceptati sugestia. Trebuie sa activati cu o mai mare responsabilitate, sa fiti moderni in viziuni si principii, deoarece incercam a fauri vremuri noi. Ajutati-ne sa reusim!

Cu respect,
Vasile Petrenco, or. Cahul

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *