DIVERSE

Brazilia-Chile. Un duel pur sud-american

 Istoria meciurilor directe este net favorabilă brazilienilor, care s-au impus în 46 de partide din 65, pe când chilienii au obţinut doar şapte succese. De asemenea, echipa condusă actualmente de Dunga a câştigat ultimele şapte meciuri directe cu Chile. Practic, ultima oară când oaspeţii au luat puncte gazdelor a fost în urmă cu şase ani, în 2004, la un meci de pe propriul teren din calificările pentru CM 2006, scor 1-1.

Jocul chilienilor a avut parte de schimbăr majore în bine odată cu venirea lui Marcelo Bielsa pe banca tehnică. El speră ca elevii săi să spulbere statisticile şi să meargă mai departe în sferturi. "Sperăm să învingem. Vom încerca să ne impunem jocul în faţa Braziliei. Avem şansa să schimbăm trendul rezultatelor negative contra lor. Kaka e foarte periculos, e emblema naţionalei lor, dar trebuie să fim atenţi şi la coechipierii lui, care sunt la fel de valoroşi", a precizat Bielsa pentru Fifa.com.

De cealaltă parte, Dunga nu lasă nimic la voia întâmplării şi nu-şi desconsideră în niciun fel adversarii de diseară. "Jucătorii mei ştiu că tot ceea ce contează este următorul meci al echipei. Ne vom pregăti pentru Chile ca pentru orice altă echipă. În fazele eliminatorii e totul sau nimic. Fiecare meci poate fi considerat ca unul de campionat intern", a spus şi Dunga pentru Fifa.com.

Partida dintre Brazilia şi Chile se va disputa în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul Ellis Park (Johannesburg) şi va fi condusă la centru de englezul Howard Webb.

Sursa: ProSport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *