Politică

V. Voronin: Dodon e activitatea lui Filat! Direct!

Vladimir Voronin a făcut declaraţia pornind de la situaţia cu cei doi transfugi din fracţiunea comunistă din Consiliul municipal Chişinău, care au trecut la Partidul Socialiştilor. El susţine ca Piotr Donţov, consilierul din CMC ales pe listele PCRM, "a fost răsplătit cu 50 de mii de euro," iar Elena Danu "va fi răsplătita cu un apartament."

"Care a fost prima hotărâre după ce l-au cumpărat pe acest Donţov? Proiectul BERD. Victor Bodiu n-a fost la sesiunile municipale, dar în acea zi a venit", a remarcat Voronin, adăogând, că ei pur si simplu i-au corupt. Nu e vorba de trădare ideologica, ci materială", a ţinut sa menţioneze liderul PCRM, amintind că Mark Tkaciuk primul a atras atenţia asupra poziţiei apartinice şi nestatale, pe care o demonstra Dodon.

Contactat de INPROFUNZIME.MD, Piotr Donţov a declarat zâmbind ca nu comentează. În acelaşi timp, Igor Dodon spune ca a auzit prima oara despre faptul ca Donţov ar fi primit bani şi că este o provocare prin care se încearcă a discredita imaginea consilierului.

Via Inprofunzime.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *