Femeia

Sport pentru sistemul cardiovascular

Săritul corzii
Cu acest exerciţiu se pot arde 200 de calorii în 12 minute de sport. Exerciţiul se realizează uşor, nu este dificil. Trebuie doar voinţă, echipament adecvat şi, evident, o coardă.

Step aerobic
Step aerobic la domiciliu este un antrenament foarte popular. Pentru acest antrenament cardio la domiciliu, veţi avea nevoie de o platformă care poate fi de 4-8 cm înălţime. Alege o platformă mai mare pentru un antrenament mai bun şi mai eficient. Urci şi cobori pe platformă timp de zece minute, faci o pauză în care realizezi câteva abdomene, apoi reiei exerciţiul pe stepper. În funcţie de imaginaţia ta, stepperul poate fi o sursă perfectă de relaxare. Poţi să efectuezi rotiri, sărituri şi banalele ridicări alternate pe ambele picioare.

Urcatul scărilor

Iată cum scările ne pot ajuta. Alergarea pe scări este uşoară şi arde caloriile mai repede. O persoană poate arde aproximativ 300 de calorii în 30 de minute de urcat pe scări.

Dansul

Acesta este un antrenament aerobic care te va ajuta să te şi distrezi. Pune în combină un CD cu muzică bună şi dă startul distracţiei. 20 de minute de dans te ajută să arzi 120 de calorii.

Alergarea
Dacă ai o bandă de alergat acasă, poţi avea un antrenament mult mai controlat şi poţi monitoriza numărul caloriilor pe care le-ai ars. În 20 de minute de alergare pe bandă se pot arde 90 de calorii.

Spor la treabă!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *