Moldova

Se cere DEMITEREA lui Stoianoglo după ce Procuratura se face că nu vede cum DODON IA MITĂ sute de mii

„Aceasta este o minciună, întrucât Procuratura însăși a fost la fața locului și a verificat locația și a confirmat că locația este anume sediul Partidului Democrat. Procuratura a ridicat acele imagini și le are în cadrul dosarului penal instrumentat de procurorul Alexandru Cernei, care a dispus neînceperea urmăririi penale”, spune politicianul.

Chirtoacă a publicat ordonanță de neîncepere a urmării penale în care sunt descrise amănunțit discuțiile care au avut loc între președintele Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc.

Amintim că deputatul Iurie Reniță a prezentat un video în care președintelui Igor Dodon i-a fost propus un pachet unde ar fi bani de la Vlad Plahotniuc, fostul lider PD. În video se vede cum Igor Dodon refuză să ia punga neagră și îi spune să i-o dea lui „Costea”, care la rândul său să i-o dea lui „Cornel”.

Ulterior, Procuratura condusă de Stoianoglo a emis un comunicat de presă în care anunța că nu poate legal să se autosesizeze „pentru că nu cunoaște cât de veridice sunt, în ce circumstanțe au fost făcute, dar și alte detalii inerente unor astfel de înregistrări”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *