Actualitate

Scandalul Trump ajunge în România. Avocatul preşedintelui SUA lansează acuzaţii de corupţie

Potrivit HotNews, Rudy Giuliani, avocatul personal al lui Donald Trump, susține că are informații despre afaceri nu tocmai legale pe care Joe Biden le-ar avea în ţara noastră.

A făcut această dezvăluire la televiziunea americană Fox News, dar nu dat niciun detaliu care să clarifice ce fapte l-ar incrimina pe Biden, unul dintre posibilii contra-candidaţi ai lui Trump în alegerile prezidenţiale de anul viitor.

După ce a spus despre Ucraina şi China, Giuliani l-a acuzat pe moderatorul emisiunii că nu îl lasă se continue discuţia: “Nu am vorbit despre România…Când ajungem la România”, a afirmat el arătând o tabletă şi precizând ”Am tot aici”, scrie News.ro

Giuliani a spus, foarte succint, că mai sunt dezvăluiri pe care urmează să le facă și a scos o tabletă pe care susţine că are toate informațiile, iar legăturile ajung până în România.

“Trusturile de presă din Washington au muşamalizat totul în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal masiv de corupţie în administraţia Obama”, a declarat Giuliani la Fox News.

Giuliani, care îl numeşte pe Biden “băiatul de aur” al presei, l-a acuzat pe Hunter Biden de activitate nepotrivită legată de afacerile cu compania Burisma Holdings, subliniind că vicepreşedintele Joe Biden s-a folosit de funcţia sa pentru a pune presiuni asupra Guvernului ucrainean în vederea concedierii procurorului Viktor Şokin, care investiga Burisma.

Declarația oficialului vine după ce un denunțător anonim l-a acuzat pe președintele american că a făcut presiuni asupra omologului său ucrainean, pentru a obține informații compromițătoare despre Joe Biden și fiul acestuia.

Democraţii au demarat o anchetă prin care urmăresc destituirea din funcţie a lui Trump.

https://stirileprotv.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *