Actualitate

Ringo Starr şi Barry Gibb, ridicaţi la rang de cavaler de regina Elisabeta a II-a

Ringo Starr (77 de ani), al cărui nume real este Richard Starkey, este cel de-al doilea Beatles care primeşte distincţia de Cavaler, la 21 de ani după Paul McCartney.

Paul McCartney a fost învestit în 1997 şi, în deceniile care au urmat, a făcut lobby pentru ca partenerul său de trupă, Ringo Starr să devină Sir. În interviuri, McCartney a glumit că merge la Palatul Buckingham în numele toboşarului său.

"Este o onoare şi o plăcere să fiu recunoscut pentru muzica mea şi pentru munca mea de caritate", a spus şi bateristul Beatles, invitat de onoare la evenimentul reginei de Anul Nou.

Gibb, pionierul disco al anilor 70, care a fondat Bee Gees împreună cu fraţii săi Robin şi Maurice, a declarat că a fost "foarte onorat, umilit şi foarte mândru" pentru recunoaşterea primită.

Gibb, înnobilat cu Ordinului Imperiului Britanic (CBE) alături de Bee Gees în 2004, va primi "Knights Bachelor" pentru "serviciile sale pentru muzică şi caritate". Într-o declaraţie publică, el a spus că este un "profund onorat, umilit şi foarte mândru". "Acesta este un moment de preţ şi nu-l voi uita niciodată. Vreau să recunosc cât de responsabili sunt fraţii mei pentru această onoare, cu atât mai mult cu cât titlul este al meu."

Cântăreţul Marc Almond, actorul Hugh Laurie şi rapperul Wiley au fost de asemenea incluşi pe lista de onoruri de Anul Nou.

Sursa: Mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *