Media

PPCD şi-a schimbat cuibul. Formaţiunea politică s-a mutat în fostul sediu al redacţiei unui ziar

În noul sediu, odata cu partidul, s-a mutat cu traiul şi fostul preşedinte al formaţiunii, Iurie Roşca. Cel puţin asta afirma unul dintre membrii formaţiunii Ştefan Secăreanu, pe blogul său.

Ştefan Secăreanu scrie că a aflat cu stupefacţie că sediul de pe Nicolae Iorga este pregătit pentru a fi dat în arendă, iar angajaţii au fost mutaţi într-o clădire de pe strada Corobceanu. Secăreanu mai anunţă că jumătate din clădirea din strada Corobceanu a fost transformată în locuinţă pentru Iurie Roşca şi soţia sa.

Până nu de mult, acest edificiu a servit drept sediu pentru Partidul Popular Creştin Democrat. Acum formaţiunea politică s-a mutat în fostul sediu al redacţiei unui ziar. Şi asta pentru că proprietarul clădirii o dă în chirie 01.07

Potrivit agenţilor imobiliari, clădirea de pe Nicolae Iorga este istorică, iar chiria unui metru pătrat nu ajunge la 10 euro. "Oamenii care iau în chirie oficii vor clădiri cu suprafaţa de 40-50 de metri pătraţi, cel mult de 70. Edificiile de acest tip nu sunt solicitate. Cred că preţul mediu al unui metru patrat ar fi de 5-7 euro", a declarat expertul imobiliar Olga Vorobiova.

Iurie Roşca nu a fost de găsit pentru a comenta declaraţiile lui Ştefan Secăreanu. Secretarul partidului, Dinu Ţurcanu a declarat că edificiul de pe strada Nicolae Iorga aparţine Fundaţiei pentru Democraţie Creştină de la care PPCD închiria sediul. 

publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *