Culinar.md

Mic dejun de vară

Grapefruit delicios de dimineaţă
Se ia un grapefruit roşu mare, se taie în jumătăţi. Se presară nucă de cocos şi, după gust, scorţişoară sau câteva stafide. Se serveşte rece!
De ce este bun pentru tine? Consumarea unui grapefruit pe zi reglează, demonstrat ştiinţific, nivelul insulinei (hormonul care reglează nivelul de zahăr din sânge), favorizând astfel pierderea în greutate. În plus, este un fruct plin de vitamine, astfel că un consum regulat nu îţi poate aduce decât beneficii!

Cereale integrale
Consumul de cereale este prin tradiţie micul dejun american sănătos. De asemenea, şi britanicii par să îl prefere când este vorba de mâncare sănătoasă. Are numeroase beneficii, printre care: conţine multă vitamina B, scade colesterolul şi are puţine grăsimi. Asortează-l cu puţină scorţişoară, fructe uscate sau cereale musli şi vei obţine masa de dimineaţă ideala şi hrănitoare.

Platou de fructe şi brânzeturi
Pregăteşte-ţi în fiecare dimineaţă un platou consistent de struguri, pepene (galben sau verde), mere şi alte fructe după preferinţa fiecăruia. Fiecare fruct îţi oferă o gamă largă de vitamine sau antioxidanţi atât de necesari în ritmul de viaţă contemporan atât de trepidant.

Asortează cu un pic de brânză pentru un supliment de calciu şi savurează astfel un mic dejun plin de vitamine, minerale, ce te va pregăti pentru arşiţa zilei ce o ai în faţă!

Începând de dimineaţă cu o masă sănătoasă, de poţi îndrepta spre serviciu încărcat cu o stare pozitivă care nu va face altceva decât să te ajute.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *