Femeia

Întrebuinţările foliei de aluminiu

Eu îţi dau doar trei variante pentru a-ţi arăta la ce o poți folosi pentru a-ţi face viaţa mai uşoară!

1. Un minunat înlocuitor al bureţilor de sârmă

Dacă obişnuieşti să cureţi tigăile şi oalele cu buretele de sârmă şi se întâmplă să rămâi în pană, nicio problemă! Ia o bucată de folie de aluminiu, mototoleşte-o şi freacă cu ea obiectele din bucătărie. Merge la fel de bine ca bureţii de sârmă şi te costa mai puţin!

2. La călcatul rufelor

Nu-i aşa că această muncă ar deveni mult mai plăcută şi mai rapidă dacă nu ar mai trebui să calci rufele pe ambele părţi? Cine ar fi crezut că folia de aluminiu te poate ajuta în acest domeniu? Deoarece folia este un conductor excelent de căldură, te va ajuta să calci rufele pe ambele părţi dintr-odată! Doar pune o bucată de folie între cele două suprafeţe de călcat şi-ţi vei scurta timpul dedicat acestei activităţi la jumătate!

3. Protejează obiectele din casă

Uneori, copiii nu sunt atenţi şi ating cu mâinile murdare de grăsime şi alte murdării clanţele uşilor. Pentru a evita pătarea lor, înveleşte în folie de aluminiu mânerele dulapurilor din bucătărie şi clanţele. De asemenea, dacă nu ai timp să cureţi aragazul de fiecare dată după ce îl foloseşti, protejează-l cu folie de aluminiu (întinde folia pe suprafaţa de gătit, făcând găuri în dreptul ochiurilor).

Simplu şi la îndemâna tuturor celor care vor să îşi simplifice existenţa.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *