CSI / Rusia

Întrebările la care nu a răspuns Vladimir Putin

„Când o să reînviați URSS-ul?”, „O să ajungem și noi să vedem prima doamnă a țării?", „Până când o să mai auzim că bani nu sunt, dar cumva trebuie să supraviețuim?" au fost câteva dintre întrebările care nu au primit răspuns, scrie cotidianul moscovit independent Vedomosti.

Unii telespectatori i-au urat la revedere lui Vladimir Putin şi i-au spus că a stat prea mult timp în fruntea ţării.

Liderul rus a răspuns întrebărilor legate de relaţia cu occidentul şi a afirmat că ţara sa nu se teme de noile sancţiuni aprobate de Senatul american.

„Istoria Rusiei ne arată că am trăit cu sancţiuni din momentul în care Rusia s-a pus pe picioare şi a început să se simtă puternică. Atunci când partenerii noştri au văzut în Rusia un concurent serios, au folosit diferite pretexte pentru a impune anumite restricţii. Asta s-a întâmplat în cursul întregii noastre istorii”, spune Vladimir Putin, președintele Rusiei.

„Noi vedem măsurile impuse împotriva Rusiei ca un cadou, un mijloc adiţional de sprijin pentru noi, iar măsurile de răspuns şi-au făcut deja efectul. În ceea ce ţine de agricultură, ne dezvoltăm aşa cum nu ne-am dezvoltat niciodată”, adaugă Vladimir Putin

sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *