Horoscop

Horoscopul zilei de azi, MIERCURI 6 MAI 2020. Ce ascunzi? SuperLuna plină de mâine va scoate la iveală!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Iubirea si mai ales romantismul pot fi foarte intense cu miscarea astrala de astazi. Daca ai oscilat cumva intre doua relatii, fara sa fii capabil sa dai drumul total uneia dintre ele, dar nici imbratisand total pe cealalta, acum vei simti nevoia de a clarifica asta in viata ta. De fapt, subiectul zilei este sa ai puterea sa dai drumul de tot la ce este vechi ca sa lasi energia noului sa te duca mai departe.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Aspectul astral de astazi poate insemna ca cineva special pe care il intalnesti, fie prin contactele profesionale fie personale, se poate dovedi a fi mai mult decat ai fi facut pariu ca este. Te-ai intrebat cum ar fi sa cunosti pe cineva care sa iti impartaseasca gandurile, ideile si idealurile. Se pare ca nu mai trebuie sa te intrebi. Apare un indicator puternic de implinire a acestui vis.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Viata este pentru a fi traita iar tu poti face multe in acest sens astazi, cu actuala aliniere planetara. Daca te-ai gasit rezistand impulsului de a spune persoanei iubite exact ce simti, vei vedea astazi ca vei dori sa te urci pe cladiri si sa strigi de acolo clar si raspicat lumii intregi, ca toti sa stie ce ai de spus. Reticenta de a impartasi emotiile dispare in fata emotiilor profunde.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Aspectul astral de astazi te poate incuraja sa iei o decizie profunda, una care sa iti revolutioneze intreaga viata de iubire. Daca ai fost foarte constient recent ca te indrepti pe o directie gresita dar nu ai avut destula vointa sa faci nimic in acest sens, vei vedea ca ai la dispozitie resurse interioare puternice care te fac dintr-o data foarte determinat si clar cu privire la ce ai de facut.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Lucrurile pot fi destul de intense astazi dar asta se va dovedi a fi mai degraba pozitiv decat negativ. Daca tu si partenerul au cautat un sens al directiei relatiei voastre, un obiectiv care sa va ajute sa mergeti in viitor cu incredere, atunci poti descoperi un gand comun care duce exact la asta si va da amandurora un puterni sentiment de sens.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Actualele energii planetare aduc una sau doua surprize, in special daca iesi in oras cu cineva la o intalnire. Poate te gandeai sa aveti cateva ore linistite ca sa va cunoasteti mai bine. Insa ce se intampla intre voi este intens si realizezi ca nu ai de ce sa amani sau negi ceea ce se promite a fi o iubire minunata.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Lucrurile pot fi destul de intense, data fiind configuratia zilei, dar asta nu inseamna ca nu te vei simti foarte bine. Desi viata ta de iubire poate deveni mai fierbinte si ti se poate parea ca emotiile tale adanci sunt puternice si ti se pare inconfortabil, nu vei putea simti diferit acum. Cel putin partenerul nu va intelege mesajul gresit, atat de evident vei arata ce simti, iar acesta se va simti mai in siguranta alaturi de tine.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Actuala energie astrala iti da sansa sa faci curat si sa arunci tot ce s-a acumulat nenecesar in viata ta amoroasa si sa mergi mai departe cu o constiinta curata spre un orizont mai promitator. Poate ca ai lalait-o pe ceva ce nu te puteai decide in relatia de cuplu, dar acum realizezi ce ai de facut si vei merge inainte facand asta.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Daca ai avut cumva recent sentimentul ca viata ta amoroasa nu se indreapta in nicio directie, acum poti fi fortat sa te gandesti din nou, in special azi cu aceasta energie astrala. Poate ca o relatie veche sau existenta trece printr-o transformare iar pasiunea se retrezeste. Sau poate intalnesti pe cineva total nou care reuseste sa te faca praf. Oricare situatie este binevenita acum.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Aspectul astral de azi te poate pune in situatia de a lua o decizie rapida, una pentru care nu te simti pregatit inca sa o iei. Este vorba de viata ta de iubire si simtul de a te comite relatiei si poate ca nu ne simtim niciodata cu adevarat pregatiti pentru asemenea tip de alegere. Oricum, este nevoie sa alegi intre ceva si altceva, deci asculta-ti inima.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Daca dai o petrecere online, de exemplu o reuniune pe Zoom, asa de drag si dor, poti fi surprins sa iti vina un musafir neinvitat care afla de la un prieten comun de aceasta intalnire. Aspectul astral implica ca cineva pe care nu ai vazut demult sa decida ca doreste sa revigoreze relatia. Orice s-a intampla, nu te poti opune intensitatii emotiei pe care o simti, oricat de mult negi sau parezi.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Alinierea astrelor de azi poate agita unele lucruri in viata ta amoroasa, mai ales daca ai devenit prea multumit de sine in ultimul timp. Daca tu si partenerul, curent sau viitor, ati avut nevoie de o provocare care sa va determine sa lucrati impreuna si sa va activati resursele reciproc, inseamna ca veti gasi o oferta a unei oportunitati reale ce pare raspunsul unui vis. Tot inainte ! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *